Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 15-11-2010



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


Ευχαριστούμε όλους, για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε για τον τόπο μας.
Η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι τεράστια ευθύνη και όλοι μαζί μπορούμε, να κάνουμε το χρέος μας και να φτιάξουμε ένα καλλίτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Με το σύνθημα «για την Εορδαία» του Λάζαρου Λωτίδη και
με συνεργασία και συνέχεια, του έργου του Γρηγόρη Τσιούμαρη, καθώς
και την αγωνιστικότητα της Κικής Στεργίου,
θα πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι, γιατί ο τόπος μας, μας χρειάζεται όλους.

Η Εορδαία δεν έχει περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες, μπορεί και θα είναι μπροστά στις εξελίξεις, με αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.


Για το συνδυασμό «Δημιουργική Ενότητα»




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.youtube.com/user/VrizidouParaskevi#p/u/1/Pkde7OQl27U

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ











ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

www.eordaia.org_ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΜΜΗ_15/11/2010_«ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ» ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

«ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ» ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010 16:31 | |


http://www.youtube.com/watch?v=yraaITbxjZ8&feature=player_embedded
Μιλούν Στο video

Παρασκευή Βρυζίδου

Δήμαρχος Εορδαίας



Λάζαρος Λωτίδης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δήμου Εορδαίας


Η Παρασκευή Βρυζίδου νέα Δήμαρχος Εορδαίας

«Θα πορευτούμε όλοι μαζί, ενωμένοι για να δώσουμε προοπτική τον τόπο μας»

Η Παρασκευή Βρυζίδου αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του νέου Καλλικρατικού Δήμου Εορδαίας , καθώς ο συνδυασμός της «Δημιουργική Ενότητα» κατάφερε να συγκεντρώσει στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14ης Νοέμβρη, το 60,60% των ψήφων των πολιτών, υπερισχύοντας του συνδυασμού «Για την Εορδαία» και του συνυποφηφίου της κ. Λάζαρου Λωτίδη, που απέσπασε το 39,40%.



Το προβάδισμα της κ. Βρυζίδου φάνηκε πολύ νωρίς από την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων και το εκλογικό κέντρο της κ. Βρυζίδου κατακλύστηκε από πολίτες που προσέτρεξαν να πανηγυρίσουν τη νίκη, ενώ γύρω στις 9.μ.μ. και αφού πλέον τα πράγματα ήταν απολύτως ξεκάθαρα, η νέα Δήμαρχος απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγκεντρωμένο πλήθος, είπε: «Σήμερα η Εορδαία μίλησε. Μίλησε και νίκησε η φωνή των πολιτών που θέλουν αγάπη και δουλειά για τον τόπο. Με το σύνθημα του Λάζαρου Λωτίδη «Για την Εορδαία», τη συνέχεια του έργου του απερχόμενου Δημάρχου Γρηγόρη Τσιούμαρη και την ενότητα ολόκληρης της Εορδαίας, θα πορευτούμε με ταπεινότητα, συναίνεση, συνεργασία και αγάπη, για να μπορέσουμε να ενώσουμε όλους τους πολίτες της Εορδαίας και να πάμε μπροστά. Θα παράγουμε έργο, θα λύσουμε τα προβλήματα, θα γίνουμε γνωστοί και πέρα από τα σύνορα του Νομού μας, θα είμαστε περήφανοι για τη δημοτική μας αρχή και θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Η κ. Βρυζίδου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλου γιατον αγώνα τους και την αμέριστη στήριξή τους, αλλά και τους συνυποψηφίους της κ.κ. Λωτίδη και Τσιούμαρη για το πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε κατά την προεκλογική περίοδο, κυρίως όμως τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είσαστε εσείς που πήρατε την υπόθεση στα χέρια σας και αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε κάτι για το καλό του τόπου μας».

Με την υπόσχεση πως η ελπίδα θα γίνει πράξη και υπογραμμίζοντας πως «τώρα πια όλοι μαζί θα πορευτούμε», η νέα Δήμαρχος Εορδαίας εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων επισήμανε πως οι πανηγυρισμοί είναι για τη χαρά της νίκης, ωστόσο εκείνο που προέχει και που αποτελεί στόχο και σκοπό από εδώ και μπρος είναι το αύριο.

Συνέχισε λέγοντας πως «Θέλουμε να επιτελέσουμε γόνιμο έργο, θέλουμε οι πολίτες να μείνουν ευχαριστημένη από την πορεία μας» και υπογράμμισε ότι πάντα θα υπάρχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους, ότι η νίκη ήταν το αποτέλεσμα ενός κοινού αγώνα.

Δηλώσεις Λωτίδη

Λίγο αργότερα και από την άλλη πλευρά, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Εορδαία» κ. Λάζαρος Λωτίδης επισκέφτηκε το εκλογικό του κέντρο και σε δηλώσεις του εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που έδωσαν τον αγώνα τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μίλησε για μια μάχη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες σε γενικό και τοπικό επίπεδο, ενώ λέγοντας πως είναι προφανές ότι για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος συνετέλεσαν πάρα πολλοί παράγοντες, που δεν είναι η ώρα να αναλυθούν, ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά την ευθύνη.

«Όλα τα άλλα, οι ξεχωριστές ιδιαιτερότητες της περιοχής και τα δεδομένα που υπάρχουν και τα προβλήματα που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια την περιοχή, είν αι κάποια πράγματα που θα τα αναλύσουμε στη συνέχεια. Καταφέραμε όμως όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα της Εορδαίας και τις προοπτικές της», είπε ο κ. Λωτίδης, ο οποίος ευχήθηκε από καρδιά στη νέα Δήμαρχο Εορδαίας κ. Βρυζίδου να έχει επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ενώ δεσμεύτηκε πως «εμείς θα σταθούμε όπου και όπως πρέπει δίπλα της για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Εορδαίας».

Τα λόγια αυτά βέβαια επανέλαβε ο κ. Λωτίδης και στην προσωπική του επαφή με την Βρυζίδου, την οποία και επισκέφτηκε αμέσως μετά στο εκλογικό της Κέντρο και τη συνεχάρη για τη νίκη της, κίνηση που έδειξε την ανωτερότητα του πολιτικού, που εισέπραξε το ένθερμο χειροκρότημά του κόσμου.

Δηλώσεις Βρυζίδου

Με καταμετρημένο πλέον το σύνολο των ψήφων για το Δήμο Εορδαίας, η νικήτρια των εκλογών και αυριανή Δήμαρχος κ. Βρυζίδου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί σήμερα η Εορδαία μίλησε. Όλοι μαζί οι πολίτες, στον αγώνα που δώσαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καταφέραμε την ενότητα, καταφέραμε να στείλουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να συνεργαστούμε άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης και νέα στελέχη και να δώσουμε την ελπίδα και την προοπτική στην περιοχή μας.

Ο συνδυασμός μας, με τι νίκη του στις εκλογές, θεωρούμε πως αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη, γιατί ο κόσμος μας εμπιστεύθηκε με όλες του τις δυνάμεις, αγωνίστηκε μαζί μας και εκείνο που έχουμε να υποσχεθούμε είναι ότι βήμα-βήμα, μαζί με τους πολίτες, μαζί με τα άξια στελέχη της περιοχής, θα οργανώσουμε μια ισχυρή δημοτική αρχή, η οποία θα μπορέσει να προγραμματίσει, να υλοποιήσει έργα και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται ο τόπος μας. Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να συνθέσουμε τις κινήσεις μας, να οργανώσουμε τον τόπο μας, να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των δημοτών μας, θα δουλέψουμε σκληρά και με ταπεινότητα για να ανταποκριθούμε σε όσα οι πολίτες περιμένουν από εμάς», τόνισε η νέα Δήμαρχος Εορδαίας, η οποία για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους εκείνους που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ επανέλαβε τις ευχαριστίες της σε όλους τους συνυποφήφιους Δημάρχους, που κράτησαν, όπως είπε, σε υψηλό επίπεδο τον προεκλογικό αγώνα, χωρίς αντιπαλότητες και αυτό είναι που θέλουν οι πολίτες, θέλουν την Εορδαία ενωμένη, να αγωνίζεται, να παλεύει για τα προβλήματα και να δίνει προοπτική και ανάπτυξη στον τόπο».

Η κ. Βρυζίδου για τον κ. Λωτίδη

Όσο για την κίνηση του κ. Λωτίδη να την επισκεφτεί στο εκλογικό της κέντρο να την συγχαρεί για τη νίκη και να δηλώσει πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για το καλό της περιοχής, η κ. Βρυζίδου, ευχαρίστησε θερμά τον συνυποψήφιό της, λέγοντας πως ανταποκρίθηκε στο μήνυμα των πολιτών, που θέλουν ενωμένες όλες τις ικανές και άξιες δυνάμεις της περιοχής, για να πάει ο τόπος μπροστά.

«Άλλωστε τόνισα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πως ξεκινούμε με το μήνυμα του Λάζαρου Λωτίδη «Για την Εορδαία» και συνεχίζουμε το έργο του Γρηγόρη Τσούμαρη και κάθε τι καλό που έχει γίνει, συνθέτοντας τις δυνάμεις μας. Οι πολίτες μας θέλουν οργανωμένους και ενωμένους και έτσι θα βαδίσουμε, κάνοντας όλες τις προσπάθειες που απαιτούνται για να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας



ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΓΡΑΜΜΗ»

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ_16/11/2010_Μεγαλειώδης νίκη της Παρασκευής Βρυζίδου



Η Παρασκευή Βρυζίδου εκλέχθηκε δήμαρχος στο διευρυμένο Καλλικρατικό δήμο Εορδαίας στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κυριακής, καθώς ο συνδυασμός της κέρδισε με ποσοστό 60,60%, έναντι 39,40% που έλαβε ο συνδυασμός του Λάζαρου Λωτίδη.
Συγκεκριμένα, στο δεύτερο γύρο των εκλογών ψήφισαν στο δήμο Εορδαίας 25.597 από τους 42.943 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς σημειώθηκε αύξηση του ποσοστού αποχής που έφθασε στο 40,39% (από 28,58% στον πρώτο γύρο), ενώ το ποσοστό των λευκών- άκυρων ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη ανήλθε στο 6,65%.
Ο συνδυασμός «Δημιουργική Ενότητα» της Π. Βρυζίδου έλαβε 14.494 ψήφους και ποσοστό 60,60% και κερδίζει συνολικά 20 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο συνδυασμός «Για την Εορδαία» του Λάζαρου Λωτίδη έλαβε 9.425 ψήφους και ποσοστό 39,40% και κερδίζει 8 έδρες συνολικά.
Σημειωτέον ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη κέρδισε 4 έδρες και ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής την Βασιλική Στεργίου κέρδισε μία έδρα.
Η εκλογή της Π. Βρυζίδου φάνηκε από νωρίς, καθώς τα αποτελέσματα που έφθαναν από τα εκλογικά κέντρα του νέου δήμου μιλούσαν για μια μεγάλη νίκη του συνδυασμού της και λίγο πριν τις 9 το βράδυ ευχαρίστησε τον κόσμο που είχε κατακλύσει το εκλογικό της κέντρο και τους συνεργάτες της, λέγοντας ότι «η Εορδαία μίλησε, η Εορδαία νίκησε».
Σε δήλωσή της λίγο αργότερα ευχαρίστησε όλους τους πολίτες του δήμου Εορδαίας που σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα ανέδειξε το συνδυασμό της νέα δημοτική αρχή του δήμου Εορδαίας: «Για μας το σύνθημά μας ήταν η ενότητα, ένας ισχυρός δήμος και μια ισχυρή δημοτική αρχή, που αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συνένωση όλων των δυνάμεων και καλή συνεργασία. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας για όλους τους πολίτες, για όλους τους συνεργάτες του συνδυασμού και συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, αλλά με πολλή δουλειά και προσπάθεια, ευελπιστούμε να λύσουμε προβλήματα, να ξεπεράσουμε τα σύνορα του νομού και να δώσουμε μία προοπτική και ελπίδα στην περιοχή μας».
Σημείωσε ότι η νίκη αυτή επιφορτίζει με «μεγάλη ευθύνη το συνδυασμό μας, γιατί ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε με όλες του τις δυνάμεις» και υποσχέθηκε ότι «βήμα βήμα μαζί με τους πολίτες, μαζί με τα άξια στελέχη της περιοχής θα οργανώσουμε μια ισχυρή δημοτική αρχή η οποία θα μπορέσει να προγραμματίσει, να υλοποιήσει και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται ο τόπος μας. Τόσο εγώ όσο και όλος ο συνδυασμός χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που από την πιο απομακρυσμένη γωνιά της Εορδαίας έδωσαν το δικό τους αγώνα». Συμπλήρωσε ότι «δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες, θα δουλέψουμε σκληρά, με ταπεινότητα για να ανταποκριθούμε σε όσα οι πολίτες περιμένουν από εμάς». Ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχαριστίες της και τα συγχαρητήριά της προς τους συνυποψηφίους της που κράτησαν ένα υψηλό επίπεδο προεκλογικού αγώνα, χωρίς αντιπαλότητες.

Συνεχάρη τη νικήτρια
Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο εκλογικό του κέντρο και ο Λάζαρος Λωτίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν με την καθημερινή τους μάχη τον αγώνα του συνδυασμού του, λέγοντας: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Δώσαμε μια μάχη ιδιαίτερα δύσκολη, κάτω από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες και από άποψη γενικότερων συνθηκών αλλά και από άποψη τοπικών ιδιαιτεροτήτων και συνθηκών τις οποίες όλοι γνωρίζετε, και στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Δεν είναι η ώρα για να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε εδώ, σε κάθε περίπτωση βέβαια την πρώτη ευθύνη την έχω εγώ. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα, οι ξεχωριστές ιδιαιτερότητες της περιοχής που την ταλαιπωρούν εδώ και πολλά χρόνια είναι κάτι που θα αναλύσουμε στη συνέχεια. Καταφέραμε όμως όλο αυτό το διάστημα να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα της Εορδαίας και τις προοπτικές της»
Ευχήθηκε «από καρδιάς η νέα δήμαρχος Εορδαίας να έχει επιτυχία στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει», τονίζοντας ότι «Εμείς θα σταθούμε όπου πρέπει, όπως πρέπει δίπλα της για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Εορδαίας, γιατί οι συνθήκες, όπως εξηγήσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο, δεν είναι οι καλύτερες για την περιοχή».
Αμέσως μετά, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της κ. Βρυζίδου και συνεχάρη τη νικήτρια των εκλογών, ευχόμενος καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της.
Η κ. Βρυζίδου ευχαρίστησε τον Λ. Λωτίδη «που βρέθηκε δίπλα μας, ανταποκρινόμενος στο μήνυμα της περιοχής ότι μας θέλουν ενωμένες όλες τις ικανές και άξιες δυνάμεις για να τραβήξουμε μπροστά τον τόπο» και πρόσθεσε: «Ξεκινούμε με το μήνυμα του Λάζαρου Λωτίδη για την Εορδαία και συνεχίζουμε το έργο του Γρηγόρη Τσιούμαρη και κάθε τι καλό που έχει γίνει, συνθέτοντας δυνάμεις και πηγαίνοντας προς το καλύτερο. Οι πολίτες μάς θέλουν οργανωμένους και ενωμένους και έτσι θα βαδίσουμε και θα κάνουμε όσες προσπάθειες απαιτούνται για να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας».

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ


http://www.youtube.com/watch?v=9hFK2aoL0Jg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=lphVeH1_kj0&feature=player_embedded

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://www.youtube.com/watch?v=9Ob6WW3clsw&feature=player_embedded#!

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010






ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ 60,60% - 14.494


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ - ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ  39,40 - 9425

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ




Πολίτες της Εορδαίας

Φίλες και Φίλοι

Η Εορδαία ανοίγει την αγκαλιά της, για να αγκαλιάσει τα παιδιά της, για να στηρίξει τον τόπο της, για να ανοίξει τις πόρτες για κάθε θετική παρέμβαση για την περιοχή.
Η Εορδαία βρήκε τον δικό της άνθρωπο, τον δικό της συνδυασμό, που με ταπεινότητα και αγώνα θα την υπηρετήσει.
Η Εορδαία χαμογέλασε, γιατί η ψυχή της μίλησε και επιτέλους ένιωσε, πως είναι να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν.
Η Εορδαία είναι εδώ, όλη μαζί ενωμένη, γιατί βρήκε το συνδυασμό της ενότητας, τιμάμε το έργο και σήμερα κανείς δεν θα μπορέσει ξανά να παίξει παιχνίδια στην πλάτη των πολιτών.
Παλιοί γνώριμοι απ’ το παρελθόν διεκδικούν το μέλλον. Οι πολίτες όμως πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, διεκδικούν τα αυτονόητα και έχουν δίπλα τους μια ισχυρή δημοτική κίνηση που τους συμπαραστέκεται, τους υπερασπίζεται, τους προφυλάσσει και αγωνίζεται για όλους.
Η δική μας δημοτική κίνηση, η αυριανή δημοτική αρχή, είναι η δημοτική αρχή όλων των πολιτών, που με σεβασμό και αγάπη θα συνεργαστεί με όλους, θα υπηρετήσει τον καθένα, θα προστατεύσει τους εργαζόμενους, θα βοηθήσει τους έχοντες ανάγκη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΙΣ 12-11-2010










Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΙΣ 12-11-2010





ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FLASH TV 10-11-2010



ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΙΣ 12-11-2010


Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 104/104

ΣΕ 104/104 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ) 38,93%    -    11.330

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ) 29,77%  -  8.662

ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ)  24,28%  -  7.068

ΛΑΪΚΗ Σ. (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ) 7,01% - 2.040

Δηλώσεις της Παρασκευής Βρυζίδου μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΕ 76/104 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ) 40,5%

ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ) 24,9%

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ) 28,4%

ΛΑΪΚΗ Σ. (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ) 6,2%

ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ON LINE ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΣΕ 64/104 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ) 38,19%

ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ) 24,69%

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ) 30,77%

ΛΑΪΚΗ Σ. (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ) 6,35%

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα της Υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010


  Το καινούργιο που έρχεται...

Το καινούργιο που έρχεται,  διεκδικεί και αγωνίζεται για τα συμφέροντα όλων των πολιτών, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο. Στηρίζουμε τον ανεξάρτητο συνδυασμό, όλων των πολιτών, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς. Στηρίζουμε τον αδέσμευτο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  με καθαρότητα λόγου, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά που τολμά και αλλάζει το τοπίο.
 Η Εορδαία αλλάζει σελίδα.

η Υποψήφια Δήμαρχος
ΕΟΡΔΑΙΑΣ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


Α ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/user/VrizidouParaskevi#p/u/3/2J25EFeId2g


Β ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/user/VrizidouParaskevi#p/u/2/XfcVpxmJFKY


Γ ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/user/VrizidouParaskevi#p/u/1/cpySmhytJJA


Δ ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/user/VrizidouParaskevi#p/u/0/nsN3Iu025jQ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ








Απόσπασμα Ομιλίας της Υποψήφιας Δημάρχου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Συνδημότισσες και συνδημότες πολίτες τις Εορδαίας.
Είμαστε σήμερα εδώ όλοι μαζί σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, για να δηλώσουμε με την παρουσία μας ότι η Εορδαία είναι μπροστά στις εξελίξεις και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον νέο αυτοδιοικητικό  χάρτη.
Η Εορδαία δεν θα ακολουθεί τα γεγονότα, η Εορδαία είναι ισχυρή και μπορεί να έχει όσα δικαιούται και τις αξίζουν.
Η Πτολεμαΐδα, η πόλη της ενέργειας, μπορεί να γίνει η πόλη του φωτός και της λάμψης. Τα δημοτικά διαμερίσματα της Εορδαίας μπορούν να παραμείνουν ζωντανά και να αποτελούν ισχυρές ενότητες παραγωγής και δυναμικής.
Οι πολίτες αυτού του τόπου σήμερα που η οικονομική συγκυρία μας οδηγεί σε αδιέξοδα, πήραν τις δικές τους αποφάσεις:
- Να αλλάξουμε την πορεία της περιοχής μας
- Να ανατρέψουμε τα κατεστημένα
- Να αλλάξουμε σελίδα
- Να στηρίξουμε τον τόπο μας
- Να αναδείξουμε το ανθρώπινο δυναμικό  
- Να βοηθήσουμε αυτούς που το χρειάζονται
- Να λύσουμε προβλήματα
- Να πάμε μπροστά
Με ένα ισχυρό ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, ορθώσαμε το ανάστημα μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και πήραμε τις αποφάσεις μας.
Η φωνή του θυμωμένου πολίτη, ενώθηκε με την αγανάκτηση του παραμελημένου αγρότη, την αγωνία του μετέωρου επαγγελματία, την απογοήτευση του άνεργου νέου και όλοι μαζί αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να φέρουμε ελπίδα και χαμόγελο στον τόπο μας.
Ο δικός μας συνδυασμός είναι οι φωνές όλων μας, που αποφασίσαμε να μην αφήσουμε τις τύχες μας στα χέρια αυτών που μέχρι σήμερα μας αγνοούσαν.
Η φωνή του πολίτη από την πιο απομακρυσμένη γωνιά τις Εορδαίας, την πιο ξεχασμένη γειτονιά τις Πτολεμαΐδας, ενώθηκε με τις υπόλοιπες φωνές, το ποτάμι έγινε χείμαρρος και δεν μπορεί κανείς να το σταματήσει.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, εκφράζοντας τον καθένα, έγινε η φωνή του πολίτη και ήρθε η ώρα να δοθούν λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις και άλλες δικαιολογίες για όσα δεν έγιναν και δεν γίνονται.
Κεντρικοί άξονες της ομιλίας
Η ΔΕΗ είναι κομμάτι τις πορείας τις Εορδαίας.
Ωστόσο οφείλει
-Να προστατεύσει  το περιβάλλον
-Να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας
-Να αποδοθούν τα εδάφη στους δικαιούχους μετά την ολοκλήρωση τις εξορυκτικής δραστηριότητας
-Να στηριχθεί η αγορά
-Να κατασκευαστεί η 5η μονάδα
-Να διασφαλίσουμε με διεκδίκηση τους μισθούς, τις συντάξεις  και το ασφαλιστικό για τους εργαζόμενους 
-Να προχωρήσουμε στις μετεγκαταστάσεις Κομάνου, Μαυροπηγής και Πτελεώνα.

Νοσοκομείο
-Να γίνει επιτέλους η στελέχωση του Νοσοκομείου

Πανεπιστήμιο
Να διεκδικήσουμε και άλλες σχολές και τμήματα με ενωμένες δυνάμεις όλων που μπορούν να βοηθήσουν.
Τα ΤΕΙ στη Πτολεμαΐδα ήταν επίτευγμα αγώνων συνολικών και όχι της Δημοτικής αρχής.
 
Για την Πτολεμαΐδα προτεραιότητα
-Η καθημερινότητα
-Η καθαριότητα
-Ο φωτισμός
-Ολοκλήρωση ύδρευσης
 -Βελτίωση του κυκλοφοριακού
-Τηλεθέρμανση, ολοκλήρωσή της
-Ολοκλήρωση της επέκτασης του σχεδίου πόλεως
-Ολοκλήρωση του έργου διαχείρισης Λυμάτων στην Εορδαία και κατάληξη στο   Βιολογικό Καθαρισμό Πτολεμαΐδας
-Ανάπλαση εισόδων
-Καινούργια πάρκα πρασίνου
-Ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου
-ΒΙΟΠΑ οργάνωση και ολοκλήρωσή του
- Στήριξη της Παιδείας με νέες κτιριακές υποδομές
- Στήριξη του Αθλητισμού με κατασκευή Κλειστού γυμναστηρίου και γηπέδου
- Πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού
-Στήριξη του πολιτισμού και κατασκευή Μουσείου Λιγνίτη
-Οργάνωση του τομέα του Βιομηχανικού τουρισμού 
-Στήριξη των κοινωνικών δομών
-ΚΑΠΗ
-Κτιριακές υποδομές για Άτομα με ειδικές δεξιότητες
-Βρεφονηπιακοί σταθμοί
-Γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης
-Κέντρο Ημερήσιας φροντίδας για άτομα με ειδικές δεξιότητες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ






Επίσκεψη στη ΔΕΗ
Τον ΑΗΣ Καρδιάς και τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου, συναντήθηκε με τους περισσότερους εργαζόμενους σε όλους του χώρους εργασίας, όπως ενέργεια , αποθήκες και γραφεία.
Οι εργαζόμενοι συνομίλησαν με την κυρία Βρυζίδου και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την κάθοδο της στις δημοτικές εκλογές, διότι θεωρούν ότι γνωρίζοντας πολύ καλά την λειτουργία της ΔΕΗ, θα είναι η καταλληλότερη να υπερασπιστεί τη συνέχεια της και να διασφαλίσει τους εργαζόμενους και την σχέση της ΔΕΗ με τη τοπική κοινωνία.
Η κυρία Βρυζίδου συζήτησε με τους διευθυντές  και τους προϊσταμένους των επιμέρους τμημάτων και δεσμεύθηκε ότι άμεσα μετά τις εκλογές, θα ακολουθήσουν συζητήσεις και συσκέψεις για να επαναπροσδιοριστούν σε ασφαλή βάση, όλα όσα προαναφέρθηκαν και απασχολούν σήμερα, περισσότερο από όσο ποτέ τους εργαζόμενους, για τον ρόλο της ΔΕΗ αλλά και την τοπική κοινωνία, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ουσιαστική ανταπόδοση.

Επίσκεψη της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας







Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, συζήτησε με τους γιατρούς, την διεύθυνση των κλινικών, τους νοσηλευτές και πολλούς ασθενείς.
Το νοσοκομείο είναι ένα από τα σημαντικότερα στηρίγματα τις Εορδαίας και ευρύτερης περιοχής, αλλά όπως δήλωσε το σύνολο των ανθρώπων που εργάζεται σε αυτό και η έλλειψη προσωπικού, μειώνει κατά πολύ τη σημασία και τη αποτελεσματικότητά του στον τόσο ευαίσθητο τομέα της υγείας.
Η κυρία Βρυζίδου θεώρησε αδιανόητο, ότι μπορεί με την νέα δημοτική αρχή, για έναν δήμο ισχυρό, να συνεχίζει να απαξιώνεται το μεγαλύτερο επίτευγμα τις περιοχής. Πρέπει να δοθούν κίνητρα για την ενίσχυση του νοσοκομείου, για να μπορέσει τελικά να ανταποκριθεί στον υψηλό σκοπό, για τον οποίο εγκαταστάθηκε στην περιοχή.