Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ (από τις δραστηριότητες της Δημάρχου τον 1ο μήνα)

15-01-2011
Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας, μέσα σε μία ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, στο κέντρο Valentino της Πτολεμαΐδας.
Κόβοντας την βασιλόπιτα του Σωματείου, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, μαζί με τις ευχές της για μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, τόνισε ότι αυτές οι συναντήσεις συμβάλλουν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων και της Δημοτικής Αρχής .
Η κ. Βρυζίδου εξήρε  την προσφορά των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ τους ζήτησε να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή, για να δώσουν προοπτική και ελπίδα στον τόπο, αλλά και να κάνουν πράξη τα όνειρα των πολιτών.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γεώργιος  Ρετζέπης, ο οποίος αναφερόμενος στη σχέση εργαζομένων και Τ.Α. διευκρίνισε ότι στόχος της Ομοσπονδίας είναι να παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του διευρυμένου Δήμου, διατηρώντας τον κοινωνικό τους χαρακτήρα.
Ευχές για δύναμη στο δύσκολο έργο τους έστειλε προς τους εργαζόμενους και ο πρόεδρος του Σωματείου Χαράλαμπος Παναγιωτίδης,  ευχαριστώντας τη Δήμαρχο Εορδαίας για την αγαστή συνεργασία τους, ενώ ευχαρίστησε  για την παρουσία τους τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον εκπρόσωπο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Κοζάνης. Οι δημοτικοί υπάλληλοι και οι οικογένειές τους αντάλλαξαν ευχές με τους εκπροσώπους της Τ.Α. και των άλλων φορέων,  διασκέδασαν και χόρεψαν υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας.