Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 3Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ΕΟΡΔΑΙΑ 2011" (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ)

ΔΕΙΤΕ VIDEO (ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ):
ΔΕΙΤΕ VIDEO (PTOLEMAIDA.TV):
Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν η δήμαρχος Εορδαίας Π. Βρυζίδου και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Μ. Καλαϊτζόπουλος, με θέμα τη διοργάνωση της Εμπορικής και Ανθοκομικής έκθεσης που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2011.
Στόχος της συνεργασίας είναι η ένωση των δυνάμεων του τόπου και η στήριξη της εμπορικής και αναπτυξιακής δραστηριότητας της περιοχής που επιτυγχάνεται μέσα από την Εμπορική Έκθεση «Εορδαία» που θα γίνει φέτος για τρίτη χρονιά στην Πτολεμαΐδα και η οποία αναμένεται από τους διοργανωτές να έχει θετική επίδραση στα εμπορικά δρώμενα.
Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι φέτος η Ανθοκομική Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εμπορικής Έκθεσης «Εορδαία», ενώ, όπως τόνισαν οι διοργανωτές, θα υπάρχουν και πολλές καινοτομίες. Ήδη, το ενδιαφέρον των εμπόρων, όπως αποτυπώνεται μέσα από τις δηλώσεις συμμετοχής, είναι ιδιαίτερα μεγάλο.
Όπως δήλωσε η δήμαρχος Εορδαίας Π. Βρυζίδου «οι δύο προηγούμενες εκθέσεις του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας διοργανώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, αποκτώντας ένα πολυδιάστατο ρόλο. Η δημοτική αρχή αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και είναι σημαντικό που οι έμποροι βγαίνουν μπροστά για να στηρίξουν, να προβάλλουν την περιοχή και να λάβουν κι εκείνοι δράση για να βγούμε από το αδιέξοδο. Ως δημοτική αρχή στεκόμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που θα τονώσει την εμπορική κίνηση και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών».
Παράλληλα με την Εμπορική Έκθεση «Εορδαία» στο ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί και η Ανθοκομική Έκθεση «που συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση και στην αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας» επισήμανε η κ. Βρυζίδου, η οποία ευχαρίστησε τους εμπόρους για την συνεργασία.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Μ. Καλαϊτζόπουλος τόνισε ότι «μετά τις δύο εξαιρετικά επιτυχημένες εκθέσεις, πιστεύουμε ότι φέτος θα προσελκύσουμε πολύ περισσότερο κόσμο, αφού μπαίνει και η Ανθοκομική υπό τη σκέπη της Εορδαίας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει το καλύτερο. Οι καινοτομίες θα είναι πολλές, όπως για παράδειγμα η λειτουργία παιδότοπου, η διοργάνωση ημερίδας και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την Έκθεση».
Επίσης, ο κ. Καλαϊτζόπουλος αναφέρθηκε στην προοπτική διοργάνωσης στο μέλλον εκδήλωσης με εκθεσιακή μορφή που θα αφορά στα είδη ένδυσης και υπόδησης που λείπουν από την «Εορδαία» και κατέληξε «είμαστε εδώ για να δώσουμε τον αγώνα μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία με επιθετική πολιτική».
Να σημειωθεί ότι η Έκθεση θα διοργανωθεί στο χώρο των Τεχνικών Σχολών, ενώ συμμετοχές μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι  και τις 20 Απριλίου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)