Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ


ΔΕΙΤΕ VIDEO: (ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ) 
 http://www.youtube.com/watch?v=Q_lJTJvRsso&feature=player_embedded#at=101

Επιστρέφοντας στη φυσική του έδρα, το γήπεδο Πτολεμαΐδας μετά από καιρό και ενώπιον 500 περίπου φιλάθλων ο «Εορδαϊκός» αντιμετώπισε την «Καλλονή» με σκορ 1-1. Το αποτέλεσμα αδικεί την τοπική ομάδα που είχε καλύτερη απόδοση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες.
Λίγο πριν την έναρξη του β’ ημιχρόνου η Δήμαρχος Εορδαίας Π. Βρυζίδου από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου απηύθυνε κάλεσμα προς τους φιλάθλους να εγγραφούν ως μέλη του Εορδαϊκού, στηρίζοντας την ομάδα ηθικά και υλικά, καθώς όπως επισήμανε η ομάδα ανήκει σε όλη την τοπική κοινωνία.
«Τα παιδιά δίνουν το αγώνα τους μέσα στο γήπεδο κι εμείς από τις κερκίδες τους στηρίζουμε με το χειροκρότημά μας, με τον ενθουσιασμό μας και με τη στήριξη που τους παρέχουμε με κάθε τρόπο» τόνισε η δήμαρχος Εορδαίας και κάλεσε τους φιλάθλους να εγγραφούν στο βιβλίο στήριξης για να συμπαρασταθούν στην ομάδα με το δικό τους τρόπο. Η κ. Βρυζίδου επισήμανε ότι η στήριξη στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, είναι στήριξη στη νεολαία που αναζητά δημιουργικές διεξόδους.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Εορδαϊκού Γιώργος Στράντζαλης εκτός από την αναφορά του στο αγωνιστικό σκέλος τόνισε ότι «το παιχνίδι για μας ήταν ένα παιχνίδι ικανοποίησης, καθώς αλλάζουν τα πρόσωπα στην ομάδα και αυτοί που την εκπροσωπούν πλέον, είναι ηθικά στοιχεία, ξεκινώντας από τον πρόεδρο κ. Λιάμη, τη δήμαρχο Εορδαίας κ. Βρυζίδου που καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την ανασυγκρότηση της ομάδας και καταλήγει στους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη μέρα ξεκινά με χαμόγελο».