Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ



ΔΕΙΤΕ VIDEO (kozan.gr):

Το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας συζήτησε μετά την Επιτροπή Διαβούλευσης το θέμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και για την εξέλιξη της κατασκευής της 5ης  μονάδας.
Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου χαρακτήρισε αδιαπραγμάτευτα τα αιτήματα των φορέων και της τοπικής κοινωνίας αναφορικά με την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, τη στελέχωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και την επέκτασή του με την κατασκευή της νέας πτέρυγας, καθώς και επίσπευση των διαδικασιών δημοπράτησης της 5ης μονάδας της Πτολεμαΐδας.
Η κ. Βρυζίδου επισήμανε ότι θα ζητήσει και από το περιφερειακό συμβούλιο να παρθεί απόφαση σχετικά με το πόρισμα και να προωθηθεί στα αρμόδια υπουργεία, ενώ επιβεβλημένη είναι η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Στο μεταξύ τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι από την Εορδαία οι Αντώνης Νίκου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Πλακεντάς και Παύλος Τσότσος δήλωσαν τη στήριξή τους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με κοινή δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας και παρείχαν τη σύμφωνη γνώμη με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για τα παραπάνω θέματα.