Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ



ΔΕΙΤΕ VIDEO (ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ):

ΔΕΙΤΕ VIDEO (Τηλεοπτικό σποτ με θέμα την Οδική Ασφάλεια- Πάσχα 2011):

Με κόκκινα αυγά ευχήθηκαν το πρωί της Μ. Πέμπτης τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι της Τοπικής Εφορίας Πτολεμαΐδας στη δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου «Καλό Πάσχα», ξεκινώντας από το δημαρχείο το μοίρασμα των κόκκινων αυγών, στους φορείς και στους πολίτες της περιοχής.
 Η κ. Βρυζίδου υποδέχθηκε με χαρά στο γραφείο της τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, προτρέποντας τους να συνεχίσουν το σημαντικό έργο που προσφέρουν στον τομέα του εθελοντισμού.
Στη συνέχεια η κ. Βρυζίδου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, όπου αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες και συναντήθηκε με τους άνδρες του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας που μοίραζαν ευχές, κόκκινα αυγά και συμβουλές στους οδηγούς ενόψει της εξόδου για το Πάσχα.
Όπως δήλωσε η κ. Βρυζίδου «ο δήμος Εορδαίας προετοιμάστηκε για να υποδεχτεί τους επισκέπτες και όλοι μαζί να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου». Η συμβολή της Τροχαίας στην ασφάλεια των πολιτών είναι τεράστια, τόνισε η κ. Βρυζίδου και ευχαρίστησε για την προσφορά τους όλους τους άνδρες της Τροχαίας, ευχόμενη σε όλους καλή Ανάσταση με λιγότερα προβλήματα.
Από την πλευρά του ο διοικητής της Τροχαίας Πτολεμαΐδας Σπύρος Τάσσιος τόνισε «λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με το Δήμο, ώστε να γίνει όπως κάθε χρόνο με τον καλύτερο τρόπο η περιφορά των επιταφίων των ενοριών που θα συναντηθούν στο κέντρο της πόλης. Ένας τροχονόμος θα προπορεύεται της πομπής, με στόχο να γίνει η περιφορά ομαλά».
Ιδιαίτερη προετοιμασία έγινε για την κορυφαία στιγμή της συνάντησης των επιταφίων στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας τη Μ. Παρασκευή.