Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου παραβρέθηκε στην εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης του συλλόγου καρκινοπαθών Εορδαίας.









  Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου παραβρέθηκε στην εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης  που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ιδρύματος <<ΦΛΟΓΑ>> και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Εορδαίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας το περασμένο Σάββατο 28 Μαΐου 2011. Η εκδήλωση περιλάμβανε αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών της Πτολεμαΐδας και ποδοσφαιριστών του Ιδρύματος <<ΦΛΟΓΑ>> καθώς και συναυλία από τοπικά συγκροτήματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου Εορδαίας, εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της περιφέρειας καθώς και πλήθος κόσμου που αγκάλιασε με ιδιαίτερη αγάπη την προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει  στο σύλλογο <<ΦΛΟΓΑ>>  και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να σταθεί δίπλα σε γονείς με μικρά παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο παρέχοντας  έτσι με αυτό τον τρόπο  στήριξη σε πολλές οικογένειες ανά την Ελλάδα.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε την ανάγκη να στηριχθούμε ο ένας στον άλλο και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση προβλημάτων των ευπαθέστερων κοινωνικών ομάδων” ήταν το κεντρικό μήνυμα της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου κατά τον εναρκτήριο χαιρετισμό της στην εκδήλωση.