Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ



Οι εκπαιδευτικοί της Εορδαίας, καλούν την πολιτική ηγεσία να προβληματισθεί και να αναθεωρήσει τις επιλογές που έχουν γίνει σε ότι αφορά
- Την υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.
- Το κλείσιμο των γραφείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της περιοχής μας.
- το κλείσιμο των Γυμνασίων Αγ. Χριστοφόρου  και Γαλάτειας.
- Το κλείσιμο των ολοήμερων δημοτικών σχολείων της Εορδαίας.
- Το κλείσιμο του ΤΕΙ Μαιευτικής.
- Το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Πτολεμαίδας και πολλών υπηρεσιών που υπάρχουν στην Εορδαία σήμερα και εξυπηρετούν τους πολίτες μας.
- Είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, και οι επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην περιοχή μας.
 Αγωνιούμε για το μέλλον μας,  νιώθουμε, ότι διαλύεται η καθημερινότητα μας, αισθανόμαστε ότι υποβαθμίζεται ο Δήμος μας. Αν όλα αυτά που ακούγονται και λέγονται υλοποιηθούν μιλάμε για την καταστροφή οποιασδήποτε αναπτυξιακής προοπτικής για την περιοχή μας, θα οδηγηθούμε σε μαρασμό.
 Ο δεύτερος σε πληθυσμό δήμος της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την τεράστια εμπορική και οικονομική δραστηριότητα  θα είναι  φυσικό να παρακμάσει αφού όλα τα παραπάνω μέτρα, οδηγούν με μαθηματικό τρόπο στην μετανάστευση είτε εντός του Δήμου είτε προς το κέντρο της περιφέρειας είτε φυγή από την περιφέρεια  ανθρώπων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Ως κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας, ως ενεργοί πολίτες της χώρας, θα σταθούμε δίπλα στην Δημοτική αρχή στο Εργατικό Κέντρο θα συμμετέχουμε στις δράσεις και τους αγώνες που θα αναπτυχθούν με κοινό στόχο να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα για τον Λαό της Εορδαίας.  
                                                                   ΔΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ