Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥ







  Μεγάλο Πανεορδαϊκό Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πτολεμαϊδα με πρωτοβουλία του Δήμου Εορδαίας, του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαϊδας και του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας και με τη συμμετοχή όλων των φορέων, των επαγγελματικών σωματείων της περιοχής και αρκετού κόσμου.
  Μιλώντας στους συγκεντρωμένους η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου τόνισε «σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η χώρα μας, η Εορδαία υφίσταται τη μεγαλύτερη υποβάθμιση. Η μια μετά την άλλη, οι υπηρεσίες συρρικνώνονται και υποβαθμίζονται, τα σχολεία κλείνουν. Πέφτουν θύματα ενός γενικότερου σχεδιασμού για εξοικονόμηση χρημάτων.
  Η Πτολεμαΐδα, ολόκληρη η Εορδαία είναι το κέντρο της ενέργειας. Είναι η περιοχή που θυσίασε τα πάντα για να εξασφαλίσει την ηλεκτρική επάρκεια και να στηρίξει τη χώρα σε δύσκολες στιγμές.
  Ο δήμος της Εορδαίας εκφράζει σήμερα την οργή και  την αγανάκτησή του για τα όσα συμβαίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην οικονομία και στην ανάπτυξη της χώρας.

  Σήμερα είναι μόνο η αρχή. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε. Η επόμενη κινητοποίηση θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινάμε  την πορεία μας για ακόμα περισσότερες κινητοποιήσεις».



Στιγμιότυπα από Συλλαλητήριο


πηγή video eordaia.org