Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ








  Ξεκίνησαν  τα έργα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Εορδαίας με τη Δήμαρχο  Παρασκευή Βρυζίδου να δηλώνει «Ο Δήμος Εορδαίας ξεκίνησε ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις δρόμων σε όλη την έκταση του διευρυμένου Δήμου, προκειμένου να αποκαταστήσει τους δρόμους  διευκολύνοντας την κυκλοφορία των πολιτών.

    Είναι βέβαιο πως η υφιστάμενη κατάσταση των δρόμων του Δήμου και κυρίως της Πτολεμαΐδας, δημιουργεί  τεράστια προβλήματα στους πολίτες. Η αποκατάσταση ξεκίνησε καταρχήν μέσα από ήδη δημοπρατημένα έργα που αντιμετώπιζαν προβλήματα χρηματοδότησης και η Δημοτική αρχή έδωσε προτεραιότητα στον τρόπο αποπληρωμής τους και κατά δεύτερον μέσα από μικρές εργολαβίες συντηρήσεων, σε συνεργασία και με τις επιχειρήσεις ΔΕΥΑΠ και ΔΕΤΗΠ έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
  Η αντιμετώπιση του όλου θέματος γίνεται με πρόγραμμα και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή αποκατάσταση, με στόχο να διατηρηθούν οι εργασίες σε βάθος χρόνου. Το Δήμο τον ενδιαφέρουν οι σωστές κατασκευές, λαμβάνοντας υπόψη σε κάθε έργο οδοποιίας κάθε επιμέρους θέμα, την στάθμη των δρόμων, την απορροή των ομβρίων, την επανατοποθέτηση των φρατίων.
  Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανοησή  τους όσο εκτελούνται τα έργα και παρακαλεί θερμά να μην καταλαμβάνονται οι θέσεις των ΑΜΕΑ από μη διακαιούχους καθώς και να μην παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια».




ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG