Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ




Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης επισκέφθηκε τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου στο Δημαρχείο Εορδαίας στην Πτολεμαϊδα, το πρωί της Παρασκευής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο γενικότερο σχεδιασμό για την ισόρροπη ανάπτυξης της χώρας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε πως «είναι αδύνατον η τοπική αυτοδιοίκηση να προωθήσει αναπτυξιακά ζητήματα, χωρίς τους αναγκαίους πόρους. Πολύ περισσότερο όταν εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστια προβλήματα από την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Η όποια θεσμική πρόβλεψη πρέπει να εξασφαλίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορεί η αυτοδιοίκηση να κάνει το έργο της».
Από την πλευρά της η κ. Βρυζίδου δήλωσε: «είναι ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία του κ. Κουβέλη εδώ, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας, προκειμένου να τις μεταφέρει στο Κοινοβούλιο. Είμαστε η φωνή της υπαίθρου, η φωνή της αυτοδιοίκησης που αγωνιά και ζητούμε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη στο γενικότερο σχεδιασμό, ώστε να μην  υποβαθμιστούν περιοχές της χώρας που έχουν προσφέρει τόσα πολλά, όπως η Εορδαία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε, ώστε η Πολιτεία να πάρει αποφάσεις και να ψηφίσει νόμους που θα συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αυτή».