Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ Κ. Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΟΥ & ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ. ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.




Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε η κα Παρασκευή Βρυζίδου την 12η Ιουλίου 2011 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Οικονόμου και της επιστολής που ακολούθησε προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο, η Δήμαρχος Εορδαίας, με σημερινή της επιστολή, τόσο προς τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης όσο και τους επικεφαλής των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας και τους λοιπούς Δημοτικούς Συμβούλους, τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει αναλάβει, με στόχο την άρση της υποβάθμισης που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί κυρίως για τη Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας αλλά και για το Τελωνείο της περιοχής, ζητώντας τους παράλληλα την ενεργό συμβολή τους για την επίτευξη του κοινού στόχου.


  Γραφείο Τύπου Δήμου Εορδαίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πτολεμαΐδα, 11 Αυγούστου 2011
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ.Δ/νση: 25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα
Ταχ.Κώδ:  50200
Πληροφορίες: 2463350100
Τηλέφωνο: 2463350107
FAX: 2463350150
E-mail: grdhmar@ptolemaida.gr  
Πτολεμαΐδα, 05/08/2011
ΠΡΟΣ:
  1. Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
  2. Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου
  3. Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη 

              Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με βαθύτατη θλίψη ο λαός του Δήμου Εορδαίας, πληροφορήθηκε –εκτός των άλλων- την κατάργηση της Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια του Διοικητικού «Καλλικράτη».
Είναι πράγματι επιταγή των καιρών για καίριες διοικητικές αναδιαρθρώσεις, ώστε το ζημιογόνο έλλειμμα από την λειτουργία μη αποδοτικών Υπηρεσιών να μετατραπεί σε δημοσιονομικό πλεόνασμα.
Όμως με ποια κριτήρια πραγματοποιούνται σήμερα αυτές οι αλλαγές;
Επί της ουσίας: Αφήνετε να λειτουργήσουν  Δ.Ο.Υ στις έδρες των Νομών ( δεν καταργήθηκαν οι Νομοί;) ανεξαρτήτως αποδοτικότητας και καταργείτε Δ.Ο.Υ δυναμικές που παρουσιάζουν διπλάσια και τριπλάσια εισπρακτικά αποτελέσματα από αυτές, επειδή δεν είναι έδρες πρώην Νομών. Παράδειγμα έστω οι Δ.Ο.Υ Αγρινίου, Γιαννιτσών, Θηβών, Πτολεμαΐδας, Αιγίου, Άργους και  άλλες. Οι Δ.Ο.Υ αυτές διαρθρώνονται σε όλα τα λειτουργικά τμήματα μιας Δ.Ο.Υ Α’ Τάξεως όπως και αυτές των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, των Πατρών, της Λαρίσης, κλπ. Είναι δηλαδή πραγματικές Δ.Ο.Υ Α’ Τάξεως (ΑΑ) και όχι ΑΒ, Τάξεως όπως ορισμένες Δ.Ο.Υ που καίτοι θεωρούνται Νομαρχιακού επιπέδου, διαρθρώνονται σε λιγότερα Τμήματα, λόγω ακριβώς της μικρότερης εισπρακτικής και ελεγκτικής εμβέλειας.
Αλλά και ορισμένες Δ.Ο.Υ Νομαρχιακού επιπέδου με διάρθρωση σε όλα τα Τμήματα, υπολείπονται σαφώς σε εισπρακτικά αποτελέσματα, της Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας.
Επί του προκειμένου: Η Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας είχε επί σειρά ετών, διπλάσια έσοδα από άλλες Δ.Ο.Υ Νομαρχιακού επιπέδου. Το ίδιο πιθανότητα ισχύει και σήμερα. Σε κάθε περίπτωση πάντοτε η Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας με άνω των 4000 εκκαθαριστικών δηλώσεων Φ.Π.Α, παρουσιάζει, διαχρονικά, έσοδα περισσότερα από αρκετές Δ.Ο.Υ. Αλλά και το ελεγκτικό αντικείμενο, λόγω της ύπαρξης μεγάλων Τεχνικών Εταιρειών, είναι μεγάλο. Πέραν του ότι πολλά έσοδα ενώ αποκτώνται στην Εορδαία, εμφανίζονται ως έσοδα σε άλλες Δ.Ο.Υ (κυρίως Αθηνών) αφού εκεί εδρεύουν οι επιχειρήσεις που τα αποδίδουν.
Αντιλαμβάνεσθε κύριε Υπουργέ τι προσέφερε επί δεκαετίες (και συνεχίζει να προσφέρει) εισπρακτικά στον Κρατικό Προϋπολογισμό η προοδευτική Εορδαία δια μέσου της Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας (αλλά και άλλες δυναμικές Δ.Ο.Υ) και μάλιστα πάντοτε με ελλειμματικό προσωπικό, σκανδαλωδώς μικρότερο σε σχέση με άλλες Δ.Ο.Υ, ισχνότερης αποδόσεως. Άραγε η αρμόδια επιτροπή μελετάει αυτά τα στοιχεία;
Δυστυχώς η θλίψη που διακατέχει τους Δημότες της Εορδαίας επιτείνεται έτι περαιτέρω, γιατί η ιστορική αναδρομή που έρχεται στο μυαλό τους κάμει να νοιώθουν αδικημένοι και να επέρχεται έτσι άμεσος κλονισμός της εμπιστοσύνης προς την Πολιτεία.
Η επαρχεία Εορδαίας είχε κάποτε 40 δυναμικές κοινότητες. Σήμερα με πληθυσμό άνω των 50000 κατοίκων υποσκελίζει δυναμικά, σε πολλούς τομείς, αρκετούς Νομούς της χώρας. Επιγραμματικά και περιοριζόμενοι μόνον στις μεταπολιτευτικές αρνητικές παρεμβάσεις εις βάρος της επαρχίας Εορδαίας (και ήδη Δήμου) παρατηρούμε ότι:
Τα έτη 1975-1976 αποσπώνται στον Νομό Φλωρίνης 3-4 κοινότητες (Φιλώτα κλπ). Λίγο αργότερα, παρά πάσαν έννοιαν δικαίου, μετεγκαθίστανται στην περιοχή Κοζάνης η τότε κωμόπολη της Χαραυγής και η μισή κοινότητα της Καρδιάς.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ιδρύονται μαζί με το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας τα Πρωτοδικεία Ορεστιάδας, Γιαννιτσών και άλλα, αλλά η Πτολεμαΐδα (με περισσότερο πληθυσμό και μεγαλύτερη δικαστική περιφέρεια από τις πόλεις αυτές) απουσιάζει σκανδαλωδώς, όταν είναι παγκοίνως  γνωστός (στους νομικούς κύκλους τουλάχιστον), ότι οι Πρωτοδικειακές υποθέσεις της Εορδαίας είναι περισσότερες η και υπερδιπλάσιες από αυτές αρκετών Νομών. Όμως Πρωτοδικείο, εις δόξαν του Ελληνικού Μεγαλείου υπάρχει στην Κυπαρισσία (4500 κάτοικοι),στο Γύθειο (4200 κάτοικοι), στα Καλάβρυτα (2100 κάτοικοι),στην Αμαλιάδα (μισός πληθυσμός της Πτολεμαΐδας και 17 χιλιόμετρα απόσταση από τον Πύργο- έδρα Νομού).
Με τον «Καποδίστρια» αποσπάστηκε σε άλλον Δήμο η Ποντοκώμη (1000 κάτοικοι), που ανήκε στην Εορδαία. 
Προσφάτως καταργήθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας και εδώ με αντικείμενο εργασιών υπερδιπλάσιο ομοίων Υπηρεσιών που εδρεύουν σε έδρες Νομών.
Η πάλαι ποτέ Διοίκηση Χωροφυλακής δεν μετεξελίχθηκε σε Αστυνομική Διεύθυνση, όταν είναι γνωστόν πως η εδώ αστυνομική δραστηριότητα, λόγω ακριβώς των εγγενών προβλημάτων μιας βιομηχανικής πόλεως, είναι συντριπτικά μεγαλύτερη από την δραστηριότητα Αστυνομικών Διευθύνσεων αρκετών Νομών.
Στον Υγειονομικό Σταθμό το Ιατρικό προσωπικό είναι ελλιπές. Οι συνταξιούχοι αγρότες και λοιποί ασφαλισμένοι του Δημοσίου ταλαιπωρούνται αφάνταστα.

Θα σταματήσουμε εδώ.
Παρά την διαχρονική διοικητική λεηλασία που υπέστη η Πτολεμαΐδα (και η επαρχία Εορδαίας), έχοντας το βλέμμα της μπροστά, ισχυροποιήθηκε Πληθυσμιακά, Εμπορικά, Κοινωνικά κλπ εις πείσμα της  Πολιτείας και πορεύεται σχεδόν αυτόνομη, την οδόν της προόδου.

Κύριε Υπουργέ
 Η  θλίψη που διακατέχει τους κατοίκους της Εορδαίας είναι μεγάλη. Η οργή ξεχειλίζει. Διάχυτη η πικρία, γιατί η Πτολεμαΐδα μαζί με το Αγρίνιο, την Θήβα, τα Γιαννιτσά, το Αίγιο, το Άργος κλπ  ˝ πληρώνουν ˝  επειδή συνεχώς προοδεύουν.
Γιατί η Εορδαία ειδικά, πληρώνει τους τόνους της τέφρας και του καυσαερίου που εισέπνευσε επί δεκαετίες, για να έχει το αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος η χώρα. Πληρώνει, γιατί ο προοδευτικός και εργατικός λαός της, δεν εναντιώθηκε ποτέ στην Πολιτεία, όπως η Δράμα, η Κρήτη και άλλες περιοχές (με ισχυρά πολιτικά ερείσματα), που ναι μεν δεν θέλουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ στην περιοχή τους, επιθυμούν όμως τα οφέλη  από τις ρυπογόνες μονάδες της ΔΕΗ.
Περαιτέρω η Πτολεμαΐδα πληρώνει, επειδή ο πληθυσμός της αυξήθηκε κατά γεωμετρική πρόοδο (από 4000 κατοίκους σε 8000, σε 15000, σε 30000 και σε 45.450 απογραφή έτους 2011).Γιατί από άσημη γεωργική προσφυγούπολη, μετεξελίχθηκε σε ένα ισχυρό βιομηχανικό κέντρο. Γιατί ανέπτυξε ισχυρά Πολιτιστικά, Κοινωνικά, Οικονομικά, και Εμπορικά προπύργια, έχει ισχυρότατο Εργατικό Κέντρο, γιατί δημιούργησε ζηλευτή αστική τάξη, πολυάριθμο επιστημονικό προσωπικό, δικές της κερδοφόρες επιχειρήσεις, δραστήριο εμπορικό κόσμο ενώ συν τοις άλλοις, θέλουν να την κατασπαράξουν επειδή τολμάει να διαθέτει – κι’ εδώ υπεροχή, είναι δυνατόν να αφήσουμε την Πτολεμαΐδα ισχυρή; - το καλλίτερο Νοσοκομείο (Μποδοσάκειο).
Επειδή ………είναι πολλά τα επειδή και τα γιατί της προόδου της Πτολεμαΐδας.
Επειδή κύριε Υπουργέ πιστεύουμε ακράδαντα πως αγωνίζεστε για ένα καλλίτερο αύριο της Ελλάδας, ευελπιστούμε πως θα εισακούσετε την μία και μοναδική φωνή, σύσσωμου του Εορδαικού λαού: ΟΧΙ άλλον διοικητικό ευνουχισμό της Εορδαίας. ΟΧΙ στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας (και των άλλων δυναμικών Δ.Ο.Υ). Είναι το ελάχιστο που οφείλει η Πολιτεία σε μία προοδευτική, εργατική και λίαν αποδοτική δημοσιονομικά Μακεδονική περιοχή.
 
Με εκτίμηση,
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ.Δ/νση: 25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα
Ταχ.Κώδ:  50200
Πληροφορίες: 2463350100
Τηλέφωνο: 2463350107
FAX: 2463350150

Πτολεμαΐδα, 05/08/2011
Αριθμ. πρωτ.:  35592
ΠΡΟΣ:
  1. Υπουργό Οικονομικών
    κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
  2. Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
    κ. Παντελή Οικονόμου
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Ακολουθώντας το πνεύμα των τροποποιήσεων του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, που εξαιρούν ως ένα από τους κύριους ρόλους των Δήμων την οικονομική και κοινωνική τους αποστολή και ανταποκρινόμενη, ως Δήμαρχος Εορδαίας, προς εσάς, που οφείλετε την οικονομία, την κοινωνία και την Πατρίδα, επιτρέψτε μου να αναδείξω την συνέχιση λειτουργίας του Τελωνείου Πτολεμαΐδας και την άμεση αναβάθμισή του, ως ηθικό χρέος, για όλους εμάς, που υπηρετούμε την Πατρίδα, την οικονομία και την κοινωνία, με οξεία συνείδηση ανθρωπιάς και με συνειδητοποίηση των καταστάσεων που βιώνουμε.
 Το Τελωνείο Πτολεμαΐδας κ. Υπουργέ ιδρύθηκε το έτος 1958 ως Τελωνείο Α’ τάξης, με αυξημένες αρμοδιότητες και απέδιδε στο Ελληνικό Δημόσιο, έως και το 2002, περί τα 3 δις δρχ. ετησίως, από δασμούς και λοιπούς φόρους, πέραν των καταλογιστικών και λοιπών φορολογικών  πράξεων.
Λόγω αδιαφορίας όμως των ιθυνόντων, για την περιοχή την οποία υπηρετώ, αφαιρέθηκαν, τεχνιαίως και κλιμακωτά, πολλές από τις αρμοδιότητες του, όπως τελωνισμός αυτ/των καινούργιων- μεταχειρισμένων. κ.τ.λ.
Η αισθητή μείωση του προσωπικού από 14 υπαλλήλους σε 4, με αποσπάσεις, μετατάξεις, μεταθέσεις προσέθεσαν ένα ακόμα πρόβλημα.
Παρά ταύτα αξιότιμε Υπουργέ μου το Τελωνείο μας παραμένει:
1)     Το μοναδικό σε υψηλές εισπράξεις, σε σύγκριση με όλα τα άλλα Τελωνεία της περιοχής ( Φλώρινα- Σιάτιστα- Καστοριά), με ετήσιο μέσο όρο εισπράξεων, από το 2005 έως και σήμερα, τέσσερα εκατομμύρια  ευρώ (4.000.000,00  EYR)  , μη συμπεριλαμβανομένων των καταλογιστικών και λοιπών εισπρακτικών πράξεων.
2)     Η μοναδική ειδικευμένη σε όλη την Ελλάδα υπηρεσία σε θέματα εισαγωγών – εξαγωγών υλικών λειτουργίας των Α.Η.Σ. της ΔΕΗ.
3)     Κέντρο δράσης όλων των εργοστασίων της ΔΕΗ, του λεκανοπεδίου, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση της ΔΕΗ να είναι άμεση, αποτελεσματική με ουδεμία διακοπή λειτουργίας οποιασδήποτε μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού  ρεύματος.
4)     Να εξυπηρετεί εκατοντάδες συναλλασσόμενους, εισαγωγείς και εξαγωγείς δίχως ταλαιπωρία και ανεξέλεγκτες εκταμιεύσεις οι οποίες ανεβάζουν το κοστολόγιο όλων των εμπορευμάτων.
5)     Να διευκολύνει την μεταφορά των ειδικών φορτίων, βαρέου τύπου, των εν γένει υλικών της ΔΕΗ, η οποία γίνεται κατόπιν έκδοσης ειδικής έγκρισης του Υπουργείο μεταφορών.
6)     Γεωγραφικά κ. Υπουργέ βρίσκεται στο κέντρο των εμπορικών δραστηριοτήτων των Βαλκανίων διακινώντας προϊόντα προς Ρωσία, Βαλκάνια και χώρες της κεντρικής Ευρώπης.
Αντιλαμβάνεστε ότι θα δημιουργηθούν μέγιστα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα εάν δεν ενισχυθεί το Τελωνείο Πτολεμαΐδας.
Η σύντομη αυτή παρουσίαση της πραγματικής κατάστασης, η οποία και περιτρανώς αναγνωρίζεται από την εποπτεύουσα Αρχή του Τελωνείου, μου δίδει το δικαίωμα, εγκάρδια να σας συγχαρώ για το ενδιαφέρον σας και θερμά να σας ευχαριστήσω.
 

Πάντοτε στην διάθεσή σας,

Με εκτίμηση,
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ.Δ/νση: 25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα
Ταχ.Κώδ:  50200
Πληροφορίες: 2463350100
Τηλέφωνο: 2463350107
FAX: 2463350150
Πτολεμαΐδα,11/08/2011
Αριθμ. πρωτ.:  36293

ΘΕΜΑ: « ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  »

ΤΟΥΣ κ.κ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Παρακαλώ,  εάν  έχετε χρόνο να ασχοληθείτε και διάθεση να μας βοηθήσετε , σας ενημερώνουμε ότι διεκδικούμε την διατήρηση της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας στην Πτολεμαΐδα και σας στέλνουμε τα σχετικά έγγραφα που στείλαμε στον υπουργό και τους πέντε βουλευτές.
Εάν επιθυμείτε να ενημερώσετε τους πολίτες της Εορδαίας για τις σχετικές σας ενέργειες,  ενημερώστε μας εγγράφως,  προκειμένου να το συμπεριλάβουμε σε κοινό Δελτίο Τύπου.
            Εκτός  κι  αν επιθυμείτε ξεχωριστή προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες.






                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

                                                                                                         
                                                                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ.Δ/νση: 25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα
Ταχ.Κώδ:  50200
Πληροφορίες: 2463350100
Τηλέφωνο: 2463350107
FAX: 2463350150
E-mail: grdhmar@ptolemaida.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πτολεμαΐδα, 11/08/2011
Αριθμ. πρωτ.:  36295
ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

κο Λωτίδη Λάζαρο
κο Τσιούμαρη Γρηγόρη
κο Στεργίου Βασιλική

ΘΕΜΑ: « ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  »
 Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την προσωπική συνάντηση (12-07-2011)  με τον  Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών  κο Παντελή Οικονόμου και  με το σχετικό έγγραφο προς το Υπουργό Οικονομικών κο Ευάγγελο Βενιζέλο  που ακολούθησε,  ζητώ  την συμβολή σας για  την επίτευξη του κοινού στόχου.