Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δ.Ε.ΤΗ.Π. - ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.ΤΗ.Π. με την υπ`αρίθμ. 180/2011 απόφαση ενέκρινε την διατήρηση της ίδιας τιμής πώλησης της θερμότητας, για όλη την φετινή χειμερινή περίοδο, με προϋποθέσεις :
α) ότι οι μονάδες της Δ.Ε.Η. θα παρέχουν θερμότητα κανονικά,
β) ότι οι καταναλωτές θα εξοφλούν με συνέπεια του μηνιαίους λογαριασμούς προς την Δ.Ε.ΤΗ.Π.
Η τιμή, που είναι 37,74 €/MWh πλέον ΦΠΑ 13% (42,65 €/MWh με ΦΠΑ), παραμένει σταθερή από τον Ιανουάριο 2010 και είναι η χαμηλότερη στην χώρα μας.
Με αυτή την τιμή θερμότητας η έκπτωση της Δ.Ε.ΤΗ.Π. προς τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης, υπερβαίνει το 68%, αν η τιμή πετρελαίου θέρμανσης κυμανθεί περί το 1,00 € ανά λίτρο, δηλαδή κάθε νοικοκυριό θα εξοικονομήσει περίπου 1.000,00 € από τις δαπάνες θέρμανσης.
Η Διοίκηση της Δ.Ε.ΤΗ.Π. έλαβε την απόφαση αυτή, ώστε να συμβάλει στην προστασία του οικογενειακού εισοδήματος που πλήττεται λόγω επιδείνωσης της οικονομικής κρίσης, παρότι η επιχείρηση :
1ον υλοποιεί το μεγάλο επενδυτικό έργο σύνδεσης με τον ΑΗΣ Καρδιάς και επεκτάσεων δικτύου, ύψους 32.000.000,00 €, το οποίο έχει μεγάλες απαιτήσεις ρευστότητας,
2ον εξυπηρετεί το ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα συντηρήσεων, νέων συνδέσεων, τηλεδιαχείρισης καταναλωτών κλπ. ύψους 1.300.000,00 €, για το έτος 2011.
Όμως η συνέπεια και η υποστήριξη των καταναλωτών μας, αποτελούν εγγύηση για το κοινωφελές έργο και την ανάπτυξη της Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.ΤΗ.Π.
ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Το διάγραμμα παρουσιάζει τα ποσοστά έκπτωσης της Τηλεθέρμανσης ανάλογα με τις τιμές πετρελαίου.