Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣΜε μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν το μάθημα Κυκλοφοριακής Αγωγής τα παιδιά της Β΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου  Πτολεμαΐδας. Οι εκπαιδεύτριες του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Δ. Εορδαίας ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση της δασκάλας κ. Εφραιμίδου Δήμητρας.
Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 οι κυρίες, Βασιλική Μπαντέλα και Βασιλική Παγούνη παίζοντας και τραγουδώντας με τα παιδιά γνώρισαν σε αυτά σήματα και κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής. Οι μαθητές έπαιξαν με τον «ΣΤΑΜΑΤΗ» και τον «ΓΡΗΓΟΡΗ», μείωσαν ταχύτητα στις επικίνδυνες στροφές, ακολούθησαν την υποχρεωτική πορεία στα μπλε σήματα και «πάγωσαν» στο πολύγωνο σήμα που έγραφε STOP.
Στη συνέχεια ζωγράφισαν τα σήματα και έδωσαν την υπόσχεση  στις Εκπαιδεύτριες ότι θα υπενθυμίζουν στους γονείς τους τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν τις κ. Βασιλική Μπαντέλα και Βασιλική Παγούνη  τραγουδώντας το σύνθημα
Αριστερά-Δεξιά-Αριστερά
Κοιτάω
Το δρόμο από τη διάβαση
Πάντα τον περνάω
Ευχαριστούμε τις κ. Βασιλική Μπαντέλα και Βασιλική Παγούνη για τα όμορφα παιχνίδια που έπαιξαν με τους μαθητές του σχολείου μας αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής που μας έδωσαν!!!

Μάγκου Νατάσα
 γυμνάστρια στο 5ο
 Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας
και Δημοτικό Σχολείο Ασβεστόπετρας  

ΠΗΓΗ  WWW.EORDAIA.ORG