Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΒΑΛ


ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG

ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG
Μεταφέρεται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου η υπηρεσία Καθαριότητας
Μεταφέρεται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου η υπηρεσία Καθαριότητας
Στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Πτολεμαΐδας (στο δρόμο για Ασβεστόπετρα) μεταφέρεται η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Εορδαίας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης. 
Εισηγούμενος το θέμα ο αντιδήμαρχος Σοφοκλής Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι η μεταφορά της υπηρεσίας Καθαριότητας θα γίνει σε ένα μήνα, αλλά και ότι ο δήμος οφείλει μια συγνώμη στους κατοίκους της Κάτω Πτολεμαΐδας που πλήττονται από τη στέγαση και λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας σε κατοικημένη περιοχή (δίπλα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας), καθώς όπως επισήμανε, η μεταφορά της υπηρεσίας αυτής έπρεπε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα. 
Η αναγκαιότητα μεταφοράς της υπηρεσίας Καθαριότητας γίνεται, είπε, λόγω ότι αυτή τη στιγμή τα μηχανήματα και τα απορριμματοφόρα της υπηρεσίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο και έχουν υποβληθεί αγωγές εναντίον του δήμου λόγω αργοπορίας υλοποίησης απόφασης του δήμου για απελευθέρωση του συγκεκριμένου χώρου, αλλά και λόγω των έντονων διαμαρτυριών των περιοίκων για την όχλησης που προξενούν τα οχήματα της υπηρεσίας, λέγοντας: «τους κρατούμε αυτή τη στιγμή σε μία αναμονή εξαντλώντας την υπομονή και ανοχή τους». 
Ο κ. Σιδηρόπουλος δήλωσε εξάλλου ότι η μεταφορά της υπηρεσίας καθαριότητας στο στρατόπεδο είναι προσωρινή, καθώς στόχος της δημοτικής αρχής είναι να στεγαστεί στο προσεχές μέλλον στο χώρο της ΑΕΒΑΛ. Σημείωσε ωστόσο ότι χρειάζεται προηγουμένως να ολοκληρωθεί η σχετική πρόταση αλλά και να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται τόσο για τη στέγαση της υπηρεσίας καθαριότητας στην ΑΕΒΑΛ, όπως άλλωστε και για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης για τα αστικά λεωφορεία, ώστε να πάψουν να σταθμεύουν στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς. 

Ρ.Β.

ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR