Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ (ΚΕΔΕ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Πτολεμαΐδας για την άψογη συνεργασία της σε ότι έχει να κάνει με την επιτήρηση αλλά και κάθε τι που συνδέεται με τους αγώνες πόλο της ομάδας του ΠΑΟΚ που διεξάγονται στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.
Με την αμέριστη συμπαράσταση και σωστή καθοδήγηση των αστυνομικών δυνάμεων απεφεύχθησαν δυσάρεστα φαινόμενα και καταστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε αθλητικές εκδηλώσεις.
Επιπροσθέτως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ και το φίλαθλο κοινό -της περιοχής και όχι μόνο- που επέδειξαν συνεργασία και υπευθυνότητα κατά την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ με αποτέλεσμα να του  προσδώσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία πάντα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, δεσμεύεται ότι και μελλοντικά θα καταβάλλει από τη δική της πλευρά κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρχει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από την κάθε δραστηριότητα.

ΚΕΔΕ 
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ