Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ AQUA TRAXX





Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισαν φέτος, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας,  να υποδεχθούν τη γέννηση του Χριστού διοργανώνοντας  μία Υδάτινη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.
Το μεσημέρι της Κυριακής 18/12 τα παιδιά των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ και όχι μόνο αγωνίστηκαν και έπαιξαν έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά στην Πτολεμαΐδα το AQUA TRAXX και να δώσουν μία τελείως διαφορετική νότα σε αυτό που με τόση αγάπη και αφοσίωση έχουν επιλέξει να ασχοληθούν, το κολύμπι.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή –εκτός από την αγάπη για το κολύμπι- ήταν το ενδιαφερόμενο παιδί να είναι πάνω από 8 ετών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά ενώ στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους η πισίνα στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας παραχωρήθηκε για «ελεύθερη ώρα» σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Τα παιδιά της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» δήλωσαν πως πέρασαν μία αξέχαστη μέρα αποκομίζοντας μία μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας το αγωνιστικό μέρος με το παιχνίδι.
Από την πλευρά της η Διεύθυνση των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ δηλώνει πως θα κάνει πάντα κάθε τι δυνατό για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών της Ακαδημίας που με  τη συνέπεια που επιδεικνύουν και  τις σημαντικότατες επιτυχίες  που σημειώνουν, ανταμείβουν τόσο τη διεύθυνση όσο και τις οικογένειές τους αλλά και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. 


ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG