Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KAILARISTAS ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ






 Οι Kailaristas την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου  Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού επισκεφτήκαμε την παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Δωρίσαμε, διασκεδάσαμε και παίξαμε με τα παιδιά προσφέροντας τους την αγάπη μας και στιγμές χαράς έστω και για λίγο σε αυτήν την δύσκολη στιγμή τις ζωής τους.

Η παιδική ηλικία αποτελεί τη βάση για κάθε ενήλικα...
Είναι η περίοδος εκείνη, που ο άνθρωπος διαμορφώνει τον χαρακτήρα του. Για τον λόγο αυτό τα παιδιά θα πρέπει να ενθαρρύνονται σε κάθε τους προσπάθεια, να παίζουν, να νιώθουν αγάπη, ασφάλεια, την προστασία των ενηλίκων από κάθε κίνδυνο. Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο χθες γνωρίσαμε πολλά παιδιά τα οποία νοσηλεύονταν και ήταν από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης, αυτό σημαίνει ότι προσφέρει άρτιες υπηρεσίες και είναι ένα διαμάντι για την περιοχή μας να έχουμε ένα τέτοιο νοσοκομείο. Οφείλουμε σαν πολίτες να το προσέχουμε και να το υπερασπιζόμαστε στην κάθε προσπάθεια του για την διατήρηση του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον κόσμο που μας βοήθησε να γίνει αυτή η δράση προσφέροντας μερικά δωράκια και το κατάστημα welcome stores ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ για την δωρεά 10 παιδικών ποδήλατων που προσφέραμε στα παιδιά.