Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ





                                                                             




  8 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
«ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ»


Η Διεύθυνση της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των Δελφινιών Πτολεμαΐδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν και έφεραν σε πέρας, με άκρα επιτυχία, τόσο το οργανωτικό όσο και το αγωνιστικό κομμάτι του 3ου θεσμού των κολυμβητικών αγώνων «Πτολεμαϊκοί αγώνες».
Η εθελοντική προσφορά των μελών του Συλλόγου, οι αθλητές μας, οι οικογένειές τους αποτέλεσαν τη γερή βάση πάνω στην οποία δομήθηκαν και οι φετινοί αγώνες. Όσο για τη συμμετοχή των 20 Αθλητικών Συλλόγων η διεύθυνση δε μπορεί παρά να εκφράσει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της  για την άψογη αθλητική συμπεριφορά και το ήθος που για μία ακόμα φορά επέδειξαν.
Στα δικά μας παιδιά, τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την ακάματη προσπάθεια, τη θέληση, το δημιουργικό τους πείσμα και τις πρωτιές που για μία ακόμα φορά απέσπασαν δίδοντας δυναμικά των αγώνα τους.
Παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες που επεκράτησαν κατά τις ημέρες των αγώνων, η φετινή 3η διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία στις συμμετοχές τόσο αθλητών όσο και του κόσμου που ολοένα και περισσότερο αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη του για το κολύμπι.
Σε ότι έχει να κάνει με το οργανωτικό κομμάτι οι ξένες συμμετοχές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους καθώς η αρτιότητα της διοργάνωσης τους έδωσε την δυνατότητα και την ευχέρεια να δώσουν αγωνιστικά τον καλύτερο εαυτό τους.
Η Διεύθυνση των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ, με την αμέριστη πάντα βοήθεια του Δήμου Εορδαίας και την διαρκή μέριμνά του για την σωστή λειτουργία του κολυμβητηρίου,  υπόσχεται ότι θα καταβάλει πάντα την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φέρει σε πέρας με επιτυχία τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Τα αποτελέσματα των αγώνων θα δοθούν στη δημοσιότητα μόλις επισημοποιηθούν από την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντρικής  & Δυτικής Μακεδονίας.