Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ 24η ΕΚΘΕΣΗ " AGROTICA 2012"




Μιλάει στο video
ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης
Στέφανος Μπίγγας
ΠΗΓΗ VIDEO  WEST CHANNEL 

Με ένα καλαίσθητο έντυπο, που απεικονίζει την άλλη όψη της Εορδαίας και αναδεικνύει τον πλούσιο πρωτογενή τομέα της περιοχής, ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει στην 24η AGROTICΑ 2012, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προς τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου.

«Βασικός στόχος είναι να προβάλλουμε όλες τις όψεις της Εορδαίας και κυρίως τον πρωτογενή τομέα με την πλούσια παραγωγή γεωγραφικά σε όλο το λεκανοπέδιο, μετά από οδηγίες της Δημάρχου Παρασκευής Βρυζίδου, αλλά και τον τομέα του Τουρισμού» επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Στέφανος Μπίγγας.
Οι μεγάλες αφίσες και το έντυπο του Δήμου Εορδαίας περιλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες των Αγροτικών Συνεταιρισμών αλλά και ιδιωτών που αφορούν παλιές και νέες καλλιέργειες (Μήλα, αχλάδια, κεράσια, κάστανα, πατάτες, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, οπωροκηπευτικά, φυτώρια, αμπέλια, ηλίανθο, αραβόσιτο) καθώς και την ανάπτυξη της Τυροκομίας, Μελισσοκομίας και αιγοπροβατοτροφίας.
Μέσα από αυτή την προσπάθεια ο Δήμος θέλει να δείξει ότι, εκτός από βιομηχανική περιοχή προσφέρει και άλλες δυνατότητες στους νέους ανθρώπους καθώς αποτελεί πηγή πλούτου στον πρωτογενή τομέα με ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα.
Το φυλλάδιο θα μοιραστεί σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διάρκεια της Έκθεσης που ολοκληρώνεται την Κυριακή ενώ θα δοθεί στις Τοπικές Κοινότητες, στα Σχολεία και στις Δημόσιες Υπηρεσίες, ώστε να γίνουν γνωστές και οι άλλες δυνατότητες, που διαθέτει η Εορδαία.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR