Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
(Δ.Ε.ΤΗ.Π.)
Εθνικής Αντίστασης 11, Πτολεμαΐδα, 50200
Τηλ. 24630 54420-21-22 , Fax. 24630 54423
Ε-mail : dhptol@otenet.gr, www.tpt.gr

Πτολεμαΐδα 21-2-2012
Αρ. Πρωτ. 809

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΔΕΤΗΠ υπ΄αριθμ.: 27/2012

Α. ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΖΩΝΗ Τ/Θ Α΄, Β΄, Γ΄)
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ: απο1/3/2012 ως 30/4/2012
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με την Τηλεθέρμανση στις περιοχές που λειτουργεί το δίκτυο (Ζώνες Τ/Θ Α΄, Β΄, Γ΄) καλούνται να συνάψουν συμβόλαια από 1η Μαρτίου 2012 ως την 30η Απριλίου 2012.
 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρήσουν πιστά τις παραπάνω προθεσμίες, ώστε να εξυπηρετηθούν έγκαιρα, χωρίς να επιβαρύνουν τον προγραμματισμό της επιχείρησης.

Β. ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ (ΖΩΝΗ Τ/Θ Δ΄)
ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ : ΑΠΟ 1/3/2012
Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό νέων συνδέσεων ,καλούμε σε πρώτη φάση τους ενδιαφερόμενους κατοίκους των περιοχών όπου ολοκληρώθηκαν οι επεκτάσεις δικτύου, να συνάψουν Συμβόλαιο σύνδεσης, ώστε να προβούμε στις τροποποιήσεις των λεβητοστασίων τους και στη συνέχεια στην εγκατάσταση θερμικού υποσταθμού.

Οι περιοχές όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δικτύου και μπορούν να συμβληθούν με την ΔΕΤΗΠ από την 1/3/2012 και εξής είναι:

1. ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ – ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, που περικλείεται από τις παρακάτω οδούς:
Διοικητηρίου (από το 2ο Δημοτικό Σχολείο έως την οδό Γράμμου), Βλάστης, Αργυροκάστρου,Κορυτσάς, Κλεισούρας, Μπουμπουλίνας, Θερμοπυλών, Γράμμου, Ολυμπιάδος, Αθηνάς,Περιστερίου, Συβροπούλου, Λαρίσης, Βασ. Όλγας, Φλέμινγκ, Βιθυνίας, Πασσαλή, 28ης Οκτωβρίου,Ε’ Τομέας και Δ’ Τομέας (περιοχή αθλητικών εγκαταστάσεων και από σύλλογο Μικρασιατών έως και
την περιοχή πίσω από τις Τεχνικές σχολές).

2. ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΔ/ΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ που περικλείεται από τις παρακάτω οδούς:
Αλεξ.Παναγούλη, Παπάγου, Αργυρουπόλεως, Σμύρνης, Σολωμού, Ρήγα Φεραίου, Ελευθερίας (από Κοραή έως Ίωνος Δραγούμη), Γ. Καραϊσκάκη (από Κοραή έως Αν. Νικολαίδη), Κοραή, Λόρδου Βύρωνος, Κίου, Κων/νου Παλαιολόγου, Δοϊράνης, Σκρά, Αν. Νικολαίδη, Ανδριανουπόλεως (από Αν.Νικολαίδη έως Επιβατών),Κουντουριώτη (από Αν.Νικολαίδη έως Ι.Δραγούμη).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Για να γίνει η σύνδεση της οικοδομής με το δίκτυο της Τηλεθέρμανσης και η σύναψη συμβολαίου ο/οι ιδιοκτήτες ή ο κατασκευαστής πρέπει να προσκομίσουν στη Δ.Ε.ΤΗ.Π. τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο οικοδομικής Αδείας

2. Πίνακα ποσοστών ιδιοκτησιών και Πίνακα Κατανομής Δαπανών Θέρμανσης

3. Στοιχεία πιστοποίησης της επιφάνειας και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της οικοδομής
π.χ. αντίγραφο συμβολαίου ή υπεύθυνη δήλωση Μηχανικού (εάν δεν διατίθενται τα στοιχεία 1 και 2)
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι "τα στοιχεία που δηλώνονται είναι ακριβή και ο φάκελος της οικοδομής θα ενημερωθεί σε κάθε περίπτωση τροποποίησής τους ".

ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Τα Τέλη Σύνδεσης υπολογίζονται με τιμολόγηση ανά τετραγωνικό μέτρο μικτής επιφάνειας και είναι ενιαία σε όλες τις ζώνες της τηλεθέρμανσης.

- Το τέλος Σύνδεσης είναι σε 12,55 ευρώ πλέον ΦΠΑ 23%, δηλαδή με ΦΠΑ 15,44 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο μικτής επιφάνειας.
- Ελάχιστη καταβολή ανεξαρτήτως εμβαδού 1544 ευρώ, που αντιστοιχεί σε διαμερίσματα- καταστήματα μικτού εμβαδού έως 100 τ.μ.
- Η εξόφληση των Τελών Σύνδεσης γίνεται εναλλακτικά ως εξής :

1. Εφάπαξ καταβολή του συνολικού ποσού των Τελών Σύνδεσης και έκπτωση 10%. Ομοίως έκπτωση 10% επί του υπολοίπου ποσού , όταν εξοφλούνται 4 δόσεις και άνω.
2. Προκαταβολή 20% επί των Τελών Σύνδεσης και ποσού Εγγύησης εκατό (100) ευρώ με την υπογραφή του Συμβολαίου, και δέκα (10) ισόποσες, μηνιαίες δόσεις.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες σύνδεσης δίνονται από το Γραφείο Κοινού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. τηλ.: 24630 55743 και 24630 54420, 21, 22.


ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ