Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»: ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2012…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ


Ήδη λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το Άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου. Γιορτή χαράς, ελπίδας αλλά και αγάπης. Για μια ακόμη φορά ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς τους συμπαραστάτες μας για το έργο της αγάπης που συμμερίζεσθε με μας εδώ και 12 χρόνια στέλνοντας καθημερινά το πιάτο στον πάσχοντα, γέροντα, στον ξεχασμένο αδελφό που έχει την ανάγκη μας. Οι 1.000 μερίδες φαγητού που μοιράζονται κάθε εβδομάδα, στο εστιατόριο με το αυτοκίνητο του Συλλόγου, με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καλύπτουν τις ανάγκες της πόλης μας και όλης της περιφέρειας Εορδαίας και την Αστυνομία όταν υπάρχουν κρατούμενοι.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»: ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2012…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Το κόστος του καθημερινού σισιτίου καλύπτεται αποκλειστικά από εισφορές φιλανθρώπων σε χρήμα ή είδος, την ανάληψη του κόστους ενός γεύματος, αντί μνημοσύνου προσφιλών κεκοιμημένων προσώπων (ο Σύλλογος κάνει δύο ετήσια μνημόσυνα για τα άτομα αυτά).
Η λειτουργία του προγράμματος σίτισης είναι ένα θαύμα. Συμμέτοχοι είστε όλοι εσείς που και με τις σημερινές άσχημες οικονομικές συγκυρίες συμμετέχετε ποικιλοτρόπως.
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»: ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2012…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Οι ανάγκες μεγάλωσαν, οι αιτήσεις για σίτιση αυξήθηκαν, αλλά διαπιστώνουμε ότι και η αγάπη περισεύει, ο Θεός φωτίζει και ευλογεί όλους όσους με έργα ελεημοσύνης δείχνουν την πίστη και την έμπρακτη προσφορά τους στον έχοντα ανάγκη αδελφό.
Είμεθα βέβαιοι ότι και φέτος το χέρι της αγάπης σας θα φέρει στο Σύλλογο ότι μπορεί από τα παραπάνω, για να αισθανθούν και πάλι οι αδελφοί μας ότι κάποιες ζεστές αλλά και γεμάτες αγάπη καρδιές σκέπτονται, τον άρρωστο, τον γέροντα, τα ορφανά, τον άνεργο, τον φυλακισμένο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Και να είστε βέβαιοι ότι η ευλογία του Θεού θα σας χαρίσει την χαρά της Αναστάσεως και όταν έρθει η ώρα θα σας καλέσει ο Κύριος λέγοντάς σας «Δεύτε οι ευλογημένοι του Πατρός μου, επείνασα και εδώκατέ μοι φαγείν …»





Με αδελφική αγάπη

το
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
και η
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ΚΑΛΟΣ  ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ"
Σοφούλη 1
50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
ΤΗΛ:  24630 22550

ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG