Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ : ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ



                                               
27 Απριλίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε  μία ακόμα κορυφαία αθλητική/κολυμβητική διοργάνωση ετοιμάζονται να συμμετέχουν οι αθλήτριες της Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας με στόχο να δώσουν –όπως πάντα- τον καλύτερό τους εαυτό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πρόκειται για την Ημερίδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης, για τα επίπεδα: Αστέρια 1-4, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας την Κυριακή 29 Απριλίου  και αφορά συμμετοχές των σωματείων της Βόρειας Ελλάδας. 
Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν 40 αθλήτριες από τα σωματεία: ΑΚΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας, Πανσερραϊκός, ΝΑΣ Ημαθίας, ΝΕ Λάρισας και ΝΟΒΑ. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες, που θα ξεκινήσουν  στις 11.00 το πρωί, αποτελούν κριτήριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’.
Όπως κάθε φορά, καλούμε τον κόσμο να εμψυχώσει, με την παρουσία και στήριξή του, την ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ και των υπόλοιπων συμμετοχών της Ημερίδας αποδεικνύοντας στη πράξη την αγάπη τους για το άθλημα της κολύμβησης.


 Γραφείο Τύπου