Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΆΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 14Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΪΟΥ



ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG

ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη 14η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Πέμπτη το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τη συμμετοχή πλήθους επισκεπτών.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 30 παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Βορείου Ελλάδας με μια μεγάλη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε προσιτές τιμές.
Εγκαινιάζοντας την έκθεση η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μέχρι τώρα πορεία του θεσμού που ενισχύει την οικολογική συνείδηση, ενώ τόνισε ότι οι δημότες της Εορδαίας αγαπούν το πράσινο και επιθυμούν ακόμα περισσότερο να δώσουν χρώμα στους κήπους και στα μπαλκόνια τους. «Κάθε χρόνο διοργανώνουμε την Ανθοκομική που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και τη στηρίζουν οι πολίτες, αναβαθμίζοντας το χώρο στον οποίο ζουν» είπε η κ. Βρυζίδου και ευχαρίστησε τη Αντιδημαρχία Πρασίνου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Απόστολο Χατζόπουλο, τους γεωπόνους και όλους τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στη διοργάνωση.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του Ανθοκομικού συνεταιρισμού Κωνσταντίνος Κεχαγιάς επισήμανε ότι η έκθεση αποτελεί θεσμό για την περιοχή, στον οποίο με χαρά ανταποκρίνονται οι παραγωγοί σε τιμές χονδρικής.
Τέλος, ο αντιδήμαρχος Απόστολος Χατζόπουλος επισήμανε ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει την έκθεση και ο δήμος θα συνεχίσει να τη στηρίζει με την άριστη πάντα συνεργασία που έχει με τον Συνεταιρισμό.
Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών, κατακλύζοντας όλους τους χώρους.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 28 Μαΐου.