Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2ου ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG



Εντυπωσιακές ‘‘μακέτες’’ βιομηχανιών στην ετήσια έκθεση του 2ου γυμνασίου Πτολεμαϊδας



Εντυπωσιακές ‘‘μακέτες’’ βιομηχανιών στην ετήσια έκθεση του 2ου γυμνασίου Πτολεμαϊδας
Καλλιεργώντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, παρουσίασαν με πρωτότυπες ιδέες μέσα από μία έκθεση, που διοργάνωσαν στο χώρο του σχολείου τους, τα όσα διδάχθηκαν τη χρονιά που πέρασε στο μάθημα της τεχνολογίας.
Οι μαθητές, υπό την εποπτεία της καθηγήτριας τεχνολόγου μηχανικού Γεωργίας Γεωργιάδου, εργάστηκαν εντατικά, μεθοδικά και με πολύ καλή διάθεση, κατασκευάζοντας μακέτες – ομοιώματα βιομηχανιών, αφού ερεύνησαν και μελέτησαν την λειτουργία των ανάλογων βιομηχανιών, όπως σοκολατοβιομηχανία, ποδηλατοβιομηχανία, μουσικών οργάνων, ξηρών καρπών, κ.λ.π.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα η κ. Γεωργιάδου τόνισε ότι περιλαμβάνει τον τομέα του μάρκετινγκ και της οικονομικής διαχείρισης, διευκρινίζοντας ότι στην έκθεση συμμετείχαν και μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου με ατομικά έργα και θεματολογία την ενέργεια, την μεταφορά και την επικοινωνία.
Τα συγχαρητήρια των γονέων και των επισκεπτών, για τις επιδόσεις των μαθητών του σχολείου, δέχθηκε ο διευθυντής Λυμπέρης Νίκου, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων Ευάγγελος Τσιότσος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τους καθηγητές και τους μαθητές, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία για την ομαλή λειτουργία του γυμνασίου.
Εκπροσωπώντας τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος εξήρε την προσπάθεια των μαθητών διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για αξιόλογες ευρεσιτεχνίες, που απεικονίζουν παραγωγικές μονάδες της περιοχής και όχι μόνο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
WWW.E-PTOLEMEOS.GR