Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ




Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας
Δήμητρας 1, 50200 Πτολεμαΐδας
Τ.2463055055
 www.vdo.weebly.com



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια επιτυχία σπουδαστή του.

Συγκεκριμένα ο σπουδαστής της σχολής Πιάνου της τάξης της κας. Σοφίας Μουρατίδου Πεϊτσίνης Παναγιώτης κέρδισε το Πρώτο Βραβείο, Χρυσό μετάλλιο και τιμητικό δίπλωμα  στον «4ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου – Σιγάρα» στην κατηγορία για μουσικούς από 11 μέχρι 14 ετών.

Ο Διαγωνισμός διεξήχθη τον Απρίλιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προς τιμήν της μεγάλης Ελληνίδας κυρίας των πλήκτρων Μαρία Χαιρογιώργου - Σιγάρα (1921-2005) η οποία δέσποσε για πολλές δεκαετίες στα μουσικά πράγματα της χώρας μας, τόσο ως διακεκριμένη σολίστ, όσο και ως εμπνευσμένη παιδαγωγός. Φέτος ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το  Σωματείο Ελλήνων Φίλων Ιδρύματος J. Carreras και τελούσε υπό την αιγίδα του  Διεθνούς Σωματείου Gina Bachauer.

Η επιτυχία αυτή του σπουδαστή Παναγιώτη Πεϊτσίνη έρχεται να προστεθεί στη σειρά των  Πανελλήνιων και Διεθνών διακρίσεων που έχουν πετύχει σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας οι οποίες επιβεβαιώνουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο των σπουδαστών μας, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των καθηγητών, που, παρ’ όλες τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών, συνεχίζουν με το ίδιο σθένος τη συνεισφορά τους στην εκπαίδευση των σπουδαστών και την προσφορά τους στην μουσική παιδεία και στον πολιτισμό του Δήμου Εορδαίας.



Η Πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑΠ                                                  Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
  Θεοπίστη Κρυσταλλίδου                                                                    Λάζαρος Τσαβδαρίδης