Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ : δενδροφύτευση απο τους μαθητές του δημοτικού σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής



«Δράση κοντά στη φύση» των μαθητών του δημοτικού σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής
Στην δενδροφύτευση της περιφερειακής οδού των Τοπικών Κοινοτήτων Καρυοχωρίου και Αγίου Χριστοφόρου, προχώρησαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενοι από την διευθύντρια και το δάσκαλό τους.
Μιλώντας στον «Π» τα μικρά παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα για την δράση τους κοντά στη φύση, μεταφέροντας τις γνώσεις τους από το σχολείο για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έστειλαν το μήνυμα της μεγίστης σημασίας του πρασίνου, στη ζωή μας.
«Με χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου και φέραμε τους μαθητές και των δύο χωριών για να δενδροφυτεύσουμε συμβάλλοντας σ’ ένα οικολογικό πνεύμα στην προστασία του περιβάλλοντος» επεσήμανε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Παρασκευή Φωτιάδου.
«Σήμερα τα παιδιά μίλησαν στην πράξη μεταφέροντας εδώ, όσα λέμε στο σχολείο για το περιβάλλον και για την χρησιμότητα των δέντρων», διευκρίνισε ο δάσκαλος Δημήτρης Κοσμίδης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου Δημήτρης Χατζηπαναγιωτίδης, ευχαρίστησε την διευθύντρια και τους μαθητές του σχολείου, τον αντιδήμαρχο Εορδαίας Γιώργο Καραϊσκο και τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου Δημήτρη Καραγιαννάκο, για την προσφορά των δένδρων, τονίζοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί καθώς τα χωριά βρίσκονται δίπλα από τα ορυχεία και απαιτείται περισσότερο πράσινο στην περιοχή.
Το παρόν στην όλη δραστηριότητα έδωσε ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιώργος Καραϊσκος, εξαίροντας τον εθελοντισμό των παιδιών, ενώ τόνισε την επιτακτική ανάγκη φύτευσης νέων δένδρων σε μια περιοχή που πλήττεται από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ



ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR