Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΤΕΛΕΣΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ"


Από το Σύλλογο ανακοινώνεται ότι την προσεχή Κυριακή 20-5-2012 θα τελεσθεί ένα από τα δύο ετήσια μνημόσυνα που τελούνται εις μνήμη των κεκοιμημένων προσφιλών προσώπων των δωρητών του Συλλόγου. Καλούνται πάντες, μέλη και δωρητές, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου, της ομονύμου κοινότητας για συμπροσευχή υπέρ αναπαύσεως των.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ     16-5-2012

Αρ. Πρωτ.  51
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ΚΑΛΟΣ  ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ"
Σοφούλη 2
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Τηλ-Fax: 24630-22550 begin_of_the_skype_highlighting            24630-22550      end_of_the_skype_highlighting
Προς
τον π. ΔΗΜΟ ΤΣΑΛΑΤΖΙΔΗ
Προϊστάμενο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου

ΣΙΔΕΡΑ

Σεβαστέ μας π. Δήμο,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η Επιτροπή συσσιτίων με ιδιαίτερη συγκίνηση δεχθήκαμε την προσφορά των 320 Ευρώ, προϊόν εράνου μεταξύ των κατοίκων της ενορίας σας, με πρωτοβουλία και παραίνεσή σας, για ενίσχυση της καθημερινής προσφοράς του Συλλόγου των δωρεάν συσσιτίων.
Η πρωτοβουλία σας αυτή αλλά και η ανταπόκριση των ενοριτών σας, με την παραπάνω χειρονομία τους μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσφορά αυτής της αγάπης προς όλους τους αδελφούς που έχουν ανάγκη.
Το γεγονός μάλιστα ότι το χωριό σας δεν βρίσκεται στον άμεσο περίγυρο της Πτολεμαϊδας, δείχνει ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη των πιστών δεν έχει όρια, δίνεται δε από το περίσευμα της καρδιάς.

Με τιμή

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΥΡ.  ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΛΗΣ