Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ



Η Ηλιάνα Κοροσίδου που πετώντας τη σφύρα και στα 63.32μέτρα κάνοντας μάλιστα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων στην Βαρκελώνη την 5η θέση στον τελικό της σφυροβολίας.


Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία έρχεται να μας κάνει υπερήφανους ως Πτολεμαΐδα, ως πολίτες και ως Εορδαία, αυτή τη φορά το μέλος του Αθλητικού Συλλόγου «Αίολος Μακεδονίας», αφού νωρίτερα έκλεψε την παράσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, πετυχαίνοντας μεγάλες επιδόσεις ξεπερνώντας τον ίδιο της το εαυτό κατάφερε το «όνειρο» κάθε αθλητή να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πρόκειται για την Ηλιάνα Κοροσίδου που πετώντας τη σφύρα και στα 63.32μέτρα κάνοντας μάλιστα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων στην Βαρκελώνη την 5η θέση στον τελικό της σφυροβολίας. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε) συγχαίρει θερμώς την αθλήτρια, και τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία (προπονητή και ομάδα του Αίολου Μακεδονίας) και εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στον αθλητισμό και στη ζωή.