Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Πληροφορίες: Ε. Δεληγεώργη                                              ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 29/06/2012
Τηλέφωνο: 24630 - 25779  
 ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δ. Εορδαίας σας ενημερώνει ότι το δρομολόγιο για την αποκομιδή του ανακυκλώσιμου χαρτιού καθώς και του ανακυκλώσιμου πλαστικού, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, διαμορφώθηκε ως εξής:
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 09:30 – 16:00
ΣΑΒΒΑΤΟ: από 14:00 – 20:30
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ ως ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 14:00 – 20:30
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του εμπορικού κέντρου – όπως μεριμνήσουν να βγάζουν μια φορά την ημέρα το ανακυκλώσιμο υλικό (χαρτί και πλαστικό όπως παραπάνω) και μόνο μετά την 13:30 και όχι νωρίτερα για να διαφυλάξουμε την υγιεινή (έντομα, τρωκτικά, οσμές κλπ) και την αισθητική της πόλης.

Παρακαλούνται επίσης, καθώς το ανακυκλώσιμο χαρτί που διατίθεται είναι ως επί το πλείστον χαρτοκιβώτια, να διπλώνεται και να δένεται, έτσι ώστε και να μην καταλαμβάνει χώρο αλλά και να μη διασκορπίζεται σε περίπτωση ανέμων με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής και χρονοβόρα η αποκομιδή τους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και θα προσπαθήσουμε  - με τη βοήθειά σας- να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας και να γίνουμε αποτελεσματικότεροι.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ ΕΥΤΕΡΠΗ