Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«COPA EORDAIA» 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ



ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «ΗΡΑΚΛΗΣ  ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ»
Πτολεμαϊδα 27-6-2012


Με την τελετή έναρξης, ξεκινά την Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στις  εγκαταστάσεις του γηπέδου του οικισμού της Κρυόβρυσης Εορδαίας, το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου «COPA EORDAIA». Το τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται φέτος για 5η συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό  Γυμναστικό   Σύλλογο «Ηρακλής  Κρυόβρυσης», είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, κανονικών αγώνων 11 επί 11 σε ολόκληρη την Εορδαία και ένα  από τα  ελάχιστα τουρνουά που πραγματοποιούνται ετησίως στην Δυτ. Μακεδονία. Είναι επίσης το μοναδικό πρωτάθλημα με ομίλους, στο οποίο θα συμμετέχουν παιδικές και ανδρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής και θα γίνει και φέτος σε έναν πανοραμικό χώρο  και με υψομετρική θέα  το λεκανοπέδιο της Εορδαίας.
Το φετινό 5ο τουρνουά που θα διαρκέσει ένα δεκαήμερο, είναι αφιερωμένο στην μνήμη  του εκλιπόντα  από την Κρυόβρυση Εορδαίας Κώστα Χαριτωνίδη, ο οποίος  διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής-τερματοφύλακας, μετέπειτα  προπονητής αλλά και  Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου της ομάδας της Κρυόβρυσης.
Το πρόγραμμα της τελετής έναρξης του τουρνουά, την Δευτέρα 2 Ιουλίου, είναι το εξής:
-Στις  6 το απόγευμα, θα γίνει εκδήλωση ονοματοθεσίας του γηπέδου της Κρυόβρυσης Εορδαίας , με την επωνυμία «Δημοτικό Στάδιο Κρυόβρυσης Κώστας Χαριτωνίδης».
-Στις  6. 30  μ.μ  θα πραγματοποιηθεί αγώνας παιδικών ομάδων της Ακαδημίας Ηρακλής Πτολεμαϊδας και
-Στις  7.30 μ.μ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Εορδαϊκού και της Κοζάνης.
Αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά  , θα  δοθεί στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 3 Ιουλίου, στο γήπεδο της Κρυόβρυσης, το οποίο βρίσκεται  9 χιλιόμετρα  περίπου , έξω από την Πτολεμαϊδα, στην δημοτική ενότητα Μουρικίου Εορδαίας.