Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΤΟ "FREAK OUT" Stand up Comedy ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΖΑΡΑΛΙΚΟ




Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος πραγματοποιεί παραστάσεις “stand up comedy” από το 1995 (ως μέλος τότε της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη).  Έχει στο ενεργητικό του σειρά  εμφανίσεων τόσο στην επαρχία όσο στην Αθήνα (στο «104» των Εξαρχείων, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», «Athens comedy club»). Οι αξιοσημείωτες τηλεοπτικές εμφανίσεις που θα μείνουν
 αξέχαστες ήταν: το «Δύο στα Όρθια»  (MEGA) , το «Χορεύοντας με τους ΖαραΛύκους» στο ALTER, το τηλεπαιχνίδι της ΝΕΤ «Πως τον λέν τον ποταμό» καθώς και το τηλεπαιχνίδι “WIPE OUT” που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα πραγματοποιεί από το 1999 χιουμοριστικές - καυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές (ΕΡΑ ΣΠΟΡ, superΣΠΟΡ 9,46fm, ΒΕST radio 92,6fm κ.α.).
Ο Χριστόφορος, Ο Ζαραλίκος, Ο Χριστ-όροφος, Ο Κωλομπέης, Ο Ζάρας, Ο « Γλυκιά Ύπαρξη »,       Ο Κουφολαχανίδας, Ο Ζαρούλης, Ο « Ρε τον μαλάκα… », Ο « Τι θα γίνει με την ομάδα ρε φίλε » ;,  Ο « Α!!!Ο κύριος απ’ τοWipe Out!!! ».....
Με λίγα λόγια ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά!!!
Σε μία απρόβλεπτη και προκλητική FREAK OUT καλοκαιρινή παράσταση εφ' όλης της ύλης, που υπάρχει όπως πάντα άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους και για όλα),η καυστική σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί...!
Ο «όρθιος κωμικός», με χαλαρή διάθεση, βερμούδα και σαγιονάρα,έρχεται στο «χώρο σας»,  σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας με μοναδικές πρόζες και ανατρεπτικούς αυτοσχεδιασμούς, «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο! 

Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της παράστασης θα τεθούν τα ερωτήματα βόμβες:
M Όποιος δεν κάνει sex, είναι ανίκανος ή σε εφεδρεία?
M Έχει περισσότερα μέλη το facebook, το twitter ή ο Τειρεσίας?
M Θέλετε να κερδίσετε μια τηλεόραση που δείχνει απ’ τη μέση και κάτω?
M Σκοτώνει το κάπνισμα ή ο λογαριασμός της Δ.Ε.Η. περισσότερους?
M Τους λογαριασμούς της εφορίας, τους καις ή τους φουντώνεις?
M Αληθεύει ότι συνελήφθη μαθητής Δημοτικού έξω από το σχολείο του έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα βιβλίων???
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
ΠΑΡΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ -  21.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€  -  VIVA FM  - HOLLYWOOD STREET & VIVA.GR
ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ