Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σημαντικό έργο για την Τ.Κ. Κομνηνών η συντήρηση του δρόμου που οδηγεί στο «ΠΑΡΧΑΡ»


Σημαντικό έργο για την Τ.Κ. Κομνηνών η συντήρηση του δρόμου που οδηγεί στο «ΠΑΡΧΑΡ»
Ξεκίνησε η συντήρηση του δρόμου, που οδηγεί προς τον οικισμό ‘’ΠΑΡΧΑΡ’’ της Τοπικής Κοινότητας Κομνηνών, με χαλικόστρωση και έργα υποδομής.
Πρόκειται για ένα έργο που πραγματοποιεί ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και που αναμένεται να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι αναφορικά με την πρόσβασή τους στις σταυλικές μονάδες τους.
Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Εορδαίας Γιώργος Καραϊσκος επιβλέποντας τις εργασίες του έργου ανέφερε στον ‘’Π’’’ που ήταν εκεί ότι η συντήρηση του δρόμου ήταν επιβεβλημένη καθώς αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας, των κτηνοτρόφων, του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών, ο οποίος διατηρεί στο ‘’ΠΑΡΧΑΡ’’ το κιόσκι του , του Ποντιακού Συλλόγου ο οποίος πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του, καθώς και των επισκεπτών των εξωκλησιών και του βουνού.
Το έργο υλοποιείται με πρωτοβουλία της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου και τη βοήθεια του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΔΕΗ, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή.
Παρόν σε όλη τη διαδικασία ήταν και το μέλος του Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ» Περικλής Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Εορδαίας, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραϊσκο, τη ΔΕΗ για τα μηχανήματα που διέθεσε και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.
«Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την Δυτική πλευρά του Βερμίου και την τοποθεσία ‘’ΠΑΡΧΑΡ’’ ώστε να αποτελέσει θέρετρο όχι μόνο για τους κατοίκους Κομνηνών αλλά και για τους επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας» επεσήμανε ο κ. Θεοδωρίδης.
Από την πλευρά τους οι κτηνοτρόφοι και οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ανακούφισή τους για την βατότητα πλέον του δρόμου, ευχαριστώντας την Δημοτική Αρχή και τη ΔΕΗ, για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.
Για την άψογη συνεργασία του με το τμήμα Περιβάλλοντος της ΔΕΗ έκανε λόγω ο κ. Καραϊσκος, ευχαριστώντας όσους συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση του έργου.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ  
ΠΗΓΗ www.e-ptolemaios.gr