Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σ. Σιδηρόπουλος: ''Μειώνοντας το κόστος λειτουργίας του Δήμου θα μειώνουμε και τα τέλη που πληρώνουν οι δημότες στην Εορδαία'' (ηχητικό)

sidiropoulosΣε μείωση κατά 6% των τελών φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2013 προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας κατά την τελευταία συνεδρίασή του. Η απόφαση, κατόπιν της εισήγησης του αρμόδιου αντιδημάρχου Σοφοκλή Σιδηρόπουλου.
Η απόφαση ελήφθη κατα πλειοψηφία ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μιλώντας στο veto fm σημείωσε οτι ''γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο δήμο Εορδαίας με την μείωση του κόστους λειτουργίας του δήμου και  την αναδιοργάνωση του τρόπου δουλειάς και των υπηρεσιών ωστε την μείωση να την μετακυλίσουμες στον δημότη, βοηθώντας τις ευπαθείς ομάδες τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες που πλήττονται απο την κρίση.
Σύμφωνα με τον ίδιο απότερος στόχος της δημοτικής αρχής είναι το συμμάζεμα ακόμη περισσότερο των λειτουργικών δαπανών που θα επιτρέψει περαιτέρω μειώσεις, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να λειτουργεί εις βάρος της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών ή να προκαλεί ζημιά στο δήμο.

Ο Σοφοκλής Σιδηρόπουλος στο vetofm
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13795:2012-12-20-09-40-13&catid=39:hxitika&Itemid=64