Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πόλος έλξης για τα παιδιά “Η Συνοικία των παραμυθιών”


Πόλος έλξης για τα παιδιά “Η Συνοικία των παραμυθιών”
Πάνω από 2000 παιδιά επισκέφθηκαν αυτά τα Χριστούγεννα «Τη συνοικία των Παραμυθιών» στο χώρο των Αθλητικών εγκαταστάσεων της Πτολεμαϊδας, στα πλαίσια του Εορταστικού προγράμματος «Χριστούγεννα στην πόλη του φωτός» που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας μέσα από την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – της ΚΕΔΕ και του Ν.Π.Δ.Δ. – ΚΟΙΠ.ΠΑΠ, έως και τις 10 Ιανουαρίου του 2013.
Στόχος των διοργανωτών είναι η δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος σε όλη την Εορδαία με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.
Η συνοικία των παραμυθιών, που φέρει την σφραγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Χρήστο Κεσκερίδη, κατάφερε να προσελκύσει χιλιάδες παιδιά, που έζησαν τα παραμύθια, μέσα από τα ειδικά σπιτάκια που επισκέφθηκαν, διασκεδάζοντας παράλληλα με το CARRUSEL και τα εντυπωσιακά τραινάκια.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, η Παιδαγωγός Μάρθα Μαυρίδου, που είχε τον σχεδιασμό και την επιμέλεια της εκδήλωσης, τόνισε ότι για πρώτη φορά στήνεται αυτή η συνοικία στην πόλη, όπου πρωταγωνιστούν τα παραμύθια και ο Αϊ – Βασίλης.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

WWW.E-PTOLEMEOS.GR