Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ




ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ
Διαβεβαιώσεις για την συνέχιση λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος με τη μονάδα χημειοθεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, καθώς και τη δέσμευση ότι δε θα συγχωνευτούν - υποβαθμιστούν κλινικές του νοσοκομείου, απέσπασε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποίησε στην Αθήνα η επιτροπή του δήμου Εορδαίας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας. 
«Ο υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος ζήτησε ο ίδιος τον φάκελο (που του επιδώσαμε) και μας διαβεβαίωσε ότι θα τον μελετήσει προκειμένου να τον συνυπολογίσει στις όποιες τελικές του αποφάσεις» ανέφερε η Παρασκευή Βρυζίδου δηλώνοντας ικανοποιημένη από την επαφή με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥΟ υπουργός ανέφερε ότι «Έλαβε σοβαρά υπόψη του την οργάνωση της Παθολογικής κλινικής, της Ογκολογικής, της Καρδιολογικής και το πρόβλημα που προέκυψε με την Ογκολογική Κλινική». Στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» από πλευράς δήμου Εορδαίας εκτός της Δημάρχου Παρασκευής Βρυζίδου και οι δύο αντιδήμαρχοι Σοφοκλής Σιδηρόπουλος και Απόστολος Καλαϊτζόπουλος, όπως και ο βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος.
www.eordaia.org