Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΝΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ_ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Όλα τα είχε το Πρωτάθλημα Νέων ΑνδρώνWater Polo που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας το τριήμερο 11-12 &13/1/2013 και αφορούσε γεννηθέντες από το 1995 και νεότερους.
Αγώνες που εξελίχθηκαν σε ντέρμπυ, αγώνες με προβλεπτό αποτέλεσμα, θέαμα, εντυπωσιακές αθλητικές στιγμές αναμέτρησης αλλάπάνω από όλα το Πρωτάθλημα είχε αγώνες που έδωσαν στις ομάδες την ευκαιρία να τεστάρουν δυνάμεις, να δοκιμάσουν τεχνικές και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τόσο τα θετικά όσο και τα λάθη που μπορεί να έγιναν κατά την εξέλιξη των αγώνων.
Στους αγώνες του εν λόγω Πρωταθλήματος η ομάδα πόλο τωνΔελφινιών Πτολεμαΐδας έλαβε μέρος με 15 αθλητές και Τεχνικό τον Λουκά Νίτσα πετυχαίνοντας 2 νίκες και 2 ήττες. Όπως και να έχουν τα πράγματα –και με δεδομένο το γεγονός ότι η ομάδα πόλο θεωρείται ακόμα σχετικά καινούρια- οι αθλητές πόλο της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ απέδειξαν για μία ακόμα φορά την σκληρή δουλειά που επιτελούν σε καθημερινή βάση με την καθοδήγηση του προπονητή τους και είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας πόλο τωνΔΕΛΦΙΝΙΩΝ καθώς και οι προοπτικές, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που δίνει το συγκεκριμένο άθλημα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον και των κοριτσιών με αποτέλεσμα να γίνονται προσπάθειες σύστασης και ομάδας του έτερου φύλου.
Συγχαρητήρια και εύσημα αξίζουν σε όλους τους αθλητές, προπονητές, τα στελέχη των ομάδων και φυσικά στο φίλαθλο κοινόπου συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, αφού για μία ακόμα φορά σε αγώνες κολύμβησης αναδείχθηκε το υψηλό αγωνιστικό φρόνημα ανακηρύσσοντας, τελικώς, όλους τους συμμετέχοντες, νικητές.
Σημειώνεται ότι οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης -ήτοι ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- που διεξήχθησαν επιτυχώς στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας, προκρίνονται πλέον για την επόμενη διοργάνωση.
Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ κατάφεραν 2 συνολικά νίκες (επί των Κ.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ & Ν.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ) και υπέστησαν ισάριθμες ήττες (επί των ΠΥΡΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).
Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:
Οξυγόνο – Δελφίνια (12-10), Ιωάννινα - Δελφίνια (5-4), Δελφίνια - Κοζάνη (15-2), Δελφίνια - Καβάλα (13-9)
Γραφείο Τύπου