Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
Ο Χιονοδρομικός  Ορειβατικός Όμιλος Πτολεμαΐδας ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που παραβρέθηκαν στην κοπή της Βασιλόπιτας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου την Κυριακή 13/01/2013. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν αθρόα και ξεπέρασε τα 175 άτομα.
Ο Χ.Ο.Ο.Π μίσθωσε για την ημέρα αυτή, δύο λεωφορεία και έκοψε δύο βασιλόπιτες. Η πρώτη αφορούσε την ακαδημία εκμάθησης σκι (εφορία Χιονοδρομίας) που ταυτόχρονα πραγματοποίησε και την δεύτερη εξόρμησή της με τη συμμετοχή 34 παιδιών  και τεσσάρων γυμναστών- εκπαιδευτών. Η δεύτερη αφορούσε τους ορειβάτες (εφορία Ορειβασίας) και τους φίλους του Ομίλου. Τα τυχερά φλουριά αντιστοιχούσαν:
1) Μία μάσκα του σκι προσφορά της εταιρίας εκμετάλλευσης του χιονοδρομικού κέντρου Tottis, Τυχερός αναδείχθηκε ο εκπαιδευόμενος Παύλου Φιλήμων.
2) Κόσμημα γούρι για το 2013 προσφορά του καταστήματος Gallery Σιδηροπούλου Λίνα -Σεφθελής Χρήστος. Τυχερή αναδείχθηκε η εκπαιδευόμενη Μητσάλη Κωνσταντίνα.
3) Κόσμημα χιονονιφάδες προσφορά του καταστήματος Gallery Σιδηροπούλου Λίνα -Σεφθελής Χρήστος. Τυχερός αναδείχθηκε το μέλος Ζάμπρας Αθανάσιος.
4) Διήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Βουλγαρία προσφορά του γραφείου Χονδροματίδη Τravel. Τυχερή αναδείχθηκε το μέλος Μάγγερ – Μητσάλη Αντιγόνη.

Επίσης ο Όμιλος διένειμε στα μέλη του 85 ημερήσιες κάρτες χρήσης του lift.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν σε όλους το 2013 να είναι χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα γι΄ αυτούς και τις οικογένειές τους. H αισιοδοξία να είναι η βάση για ένα καλύτερο 2013 μέσα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα και βέβαια δήλωσε ότι ο Όμιλος δεν περιορίζει τις εξορμήσεις λόγω οικονομικής κρίσης αλλά δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις στο να πετύχει εξορμήσεις χιονοδρομίας και ορειβασίας με οικονομία.
Παράλληλα ενημέρωσαν τους παρισταμένους της εκδήλωσης για τις δραστηριότητες που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Όμιλος για το προσεχές διάστημα.
(Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου επί της οδού Μ. ΑΣΙΑΣ 20 κάθε Τρίτη & Παρασκευή μετά της 08 00 μ.μ).

Το  Δ. Σ.
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ