Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ, ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


  
       
  Σε ένα ακόμα διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo, παγκοσμίου φήμης, συμμετέχει, η αγωνιστική ομάδα του Αθλητικού ομίλου ''Εορδαϊκή Δύναμη'' της Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για το διεθνές πρωτάθλημα A' Class, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, της Σερβίας το τριήμερο 1,2 και 3 Μαρτίου.Το διεθνές αυτό πρωτάθλημα, συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα των αθλητικών media με πολλούς δημοσιογράφους να καλύπτουν με εκτενή ρεπορτάζ τους αγώνες ενώ το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων αθλητών του Κορεάτικου αθλήματος είναι μεγάλο καθώς είναι πόλος έλξης ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του Taekwondo για το χειμώνα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
  Στους αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο του Βελιγραδίου και η Εορδαϊκή Δύναμη θα συμμετέχει με δύο αθλήτριες: την Μπουράκη Ειρήνη στα -68 κιλά και την Γκανίδου Ειρήνη στα -55 κιλά, οι οποίες και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο μια θέση στο βάθρο.
  Παράλληλα το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, το ίδιο Σαββατοκύριακο (2 και 3 Μαρτίου) οι αθλήτριες Αλεξανδρίδου Δήμητρα, Παρασκευοπούλου Σοφία και Σάκκου Φυλλιώ θα αγωνιστούν στην Θεσσαλονίκη στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος στο οποίο οι πρώτες θέσεις θα πάρουν το εισιτήριο για να στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ στο 3rd Hereya open international tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 27 Απριλίου 2013. Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου.


ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG