Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Το μυστήριο του παντοπωλείου» ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΓΚΑΛΑΒΟΥ_25/04/2013


Η Εύη Γκάλαβου γεννήθηκε στη Φλώρινα και ζει στην Πτολεμαΐδα.
Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση. Ασχολείται με την ποίηση, το χρονογράφημα και τη συγγραφή μικρών διηγημάτων. Διήγημά της έχει βραβευτεί με το B΄ Βραβείο 3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος 2012 από το Λογοτεχνικό Περιοδικό Δευκαλίων ο Θεσσαλός, με θέμα "Σύγχρονη Νεοελληνική Κοινωνία Πραγματικότητα στις αρχές του 21ου αιώνα". Ένα ποίημά της συμπεριλήφθηκε σε ποιητική ανθολογία που εκδόθηκε από το λογοτεχνικό περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης».
Αρθρογραφεί σαν αναγνώστρια στην ενημερωτική εφημερίδα απόδημου Ελληνισμού «ΕΛΛΑΣ HELLAS NEWS». Κείμενά της έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακούς χώρους, όπως το «Παράθυρο στα Όνειρα», «ΣΤΑΧΤΕΣ», «TOKOSKINO», «Κορυφογραμμή», «Varelaki», «αντί χ λόγου», «Αποστακτήριο Λόγου και Τέχνης», «Ποίηση και Λογοτεχνία», , «Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές» «Οι ποιητές που αγάπησα και άλλες μικρές (και μεγάλες) ιστορίες λόγου».  Συνεργάζεται με το τριμηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό λόγου και τέχνης «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Ο Θεσσαλός».
Κυκλοφορεί από την Ήρα Εκδοτική το πρώτο της παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Το μυστήριο του παντοπωλείου» που απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών.