Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΓΕΤ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΤΗΠ




ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 19-04-2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1795

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Την Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) κ. Μάγλαρης Β.,  ο Προϊστάμενος της ΓΓΕΤ κ. Χατζηνικολάου Π., στελέχη της ΓΔ Περιφερειακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Διευθυντής του ΕΚΕΤΑ /ΙΔΕΠ κ. Κακαράς Εμ. και στελέχη του ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ, στα πλαίσια του 1ου Αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την 5η προγραμματική περίοδο.
Η Δήμαρχος Εορδαίας κα Βρυζίδου Π., ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π. κ. Κουσίδης Ν. και τα στελέχη της  Δ.Ε.ΤΗ.Π.  ενημέρωσαν τους επισκέπτες σχετικά με το σύστημα , τα οφέλη, την τιμολογιακή πολιτική και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της τηλεθέρμανσης.
Σύμφωνα με την επιθυμία των επισκεπτών, ακολούθησε επίσκεψη  στο θερμοκήπιο του κ. Γρηγοριάδη Σ. που λειτουργεί με Τηλεθέρμανση και στην συνέχεια στην Θερμοκηπιακή Ζώνη του Δήμου Εορδαίας και στις εγκαταστάσεις της ΑΕΒΑΛ.
Μετά το πέρας των επισκέψεων εκφράστηκαν από τους επισκέπτες θετικά σχόλια για το μέγεθος, τα οφέλη και τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης καθώς και για τις δραστηριότητες που μπορεί να υποστηριχθούν στο μέλλον, λόγω λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.


Κουσίδης Νικόλαος