Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Δ.Ε. ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ : "Εντυπωσιακό ενδιαφέρον εκδηλώνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα για τις εγκαταστάσεις Τηλεθέρμανσης και τα ενεργειακά συστήματα της περιοχής"






 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 22-04-2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1812
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εντυπωσιακό ενδιαφέρον εκδηλώνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα για τις εγκαταστάσεις Τηλεθέρμανσης και τα ενεργειακά συστήματα της περιοχής μας.

Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, όχι μόνον της πόλης και της επαρχίας μας, αλλά κι από όλη την Ελλάδα, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης και ξεναγούνται σ`αυτές.

Την περίοδο 2011-2013, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας τμήματα του 2ο ΣΕΚ Πτολεμαΐδας, του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, του 1ου ΕΠΑΛ  Πτολεμαΐδας,       το 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, το Δημοτικό Σχολείο Αναρράχης – Εμπορίου, το Τεχνικό Λύκειο Εδέσσης, και τμήματα του ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ.

Η Διοίκηση της Δ.Ε.ΤΗ.Π. συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων για το ενδιαφέρον τους. Παράλληλα συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία με τα ΤΕΙ και τον ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ, στα πλαίσια της οποίας εξασφάλισε 5 θέσεις 6μηνου κύκλου για την πρακτική άσκηση σπουδαστών ΤΕΙ και 10 θέσεις άσκησης σπουδαστών ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ 6μηνου και 18μηνου κύκλου.

Η γνωριμία  των μαθητών και σπουδαστών με τα πρωτοποριακά ενεργειακά συστήματα όπως η Τηλεθέρμανση αποτελεί καθήκον μας, ώστε να διαδοθούν οι αρχές της ενεργειακής εξοικονόμησης και της αειφόρου ανάπτυξης, που διασφαλίζουν το μέλλον  των επόμενων γενεών.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.


Κουσίδης Νικόλαος