Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Let’s do it με τη συμμετοχή πολλών παιδιών στο Δήμο Εορδαίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχοντας ενεργά για δεύτερη φορά στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece» διοργάνωσε μαζί με ομάδες εθελοντών, μαθητές και πολιτιστικούς φορείς, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εκστρατεία καθαριότητας και εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαϊδας.
Με το μήνυμα «όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη γη καθαρή» οι συμμετέχοντες απλώθηκαν σε όλο το χώρο, μαζεύοντας τα σκουπίδια, ενώ τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα για τη συμμετοχή τους, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τη δημοτική αρχή, όπως τόνισαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Απόστολος Καλαϊτζόπουλος και  η πρόεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ Θεοπίστη Κρυσταλλίδου.
Πρωταγωνιστές της δράσης ήταν οι «Καϊλαρίστας», με την ενεργό συμμετοχή των συλλόγων Μικρασιατών, Θρακικής Εστίας Εορδαίας, Κρητών και Φίλων Κρήτης Εορδαίας, Κινηματογραφικής Ομάδας Πτολεμαϊδας, Θεατρικής Αναζήτησης και του 8ου και 10υ Δημοτικών Σχολείων Πτολεμαϊδας.
Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν και σε πολλές τοπικές κοινότητες με τον συντονισμό των αντιδημάρχων Γιώργου Βασιλειάδη και Ισαάκ Τσολακίδη.