Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 18 ΜΑΪΟΥ 2013


Για ακόμη μια χρόνια η ομάδα '' ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ '' συμμετέχουν στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία του έτους 2013 και διαδίδουν το βασικό της μήνυμα «ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ»
Διεκδικούμε την αναγνώριση του ποδηλάτου από την πολιτεία και τους κατά τόπους Δήμους , ως ισότιμο μέσο μετακίνησης, τον σεβασμό και την προστασία του, μέσω υποδομών όπως ποδηλατόδρομοι, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας , χώροι στάθμευσης και την διευκόλυνση μεταφοράς των ποδηλάτων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς..
Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 17:00 το απόγευμα , συγκεντρωνόμαστε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας και ποδηλατούμε μέσα στην πόλη.
Η πορεία θα διασχίσει πολλούς δρόμους της πόλης κεντρικούς και μη (χάρτης διαδρομής θα ανακοινωθεί) και καλεσμένοι είναι όλοι οι πολίτες της Εορδαίας . Επισημαίνουμε πως η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία ΔΕΝ είναι αγώνας, αλλά πορεία διεκδίκησης και συμμετοχής.
Διαδώστε από την πλευρά σας και όπως μπορεί ο καθένας ,το μήνυμα της ποδηλατοπορεία και προσκαλέστε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας.
Στην πορεία θα υπάρχει η συνοδείας της τροχαίας για την ασφάλεια όλων, αλλά και πρώτες βοήθειες.
Καλή επιτυχία σε όλες τις πόλεις, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.