Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ_ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ


http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/0q5mfy9ltr.jpg

Αύριο ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις και πάντα όταν πλησιάζει η μέρα διεξαγωγής τους, για έναν ανεξήγητο λόγο, όλοι εμείς που περάσαμε από αυτήν τη διαδικασία , ξανά νιώθουμε εκείνο το «σφίξιμο», το άγχος και την υπερένταση.

Για αυτό θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσα παιδιά ετοιμάζονται να δώσουν την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής τους. Μία μάχη που καλώς ή κακώς θα κρίνει κατά πολύ την μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους υποψηφίους, με ηρεμία και αυτοπεποίθηση να «ριχτούν» στη μάχη. Είμαι σίγουρη πως όλο αυτό τον καιρό, με συνοδοιπόρους τους γονείς και τους καθηγητές τους, έχουν προετοιμαστεί και έχουν πάρει τα εφόδια που χρειάζονται, για να βγουν νικητές.
Και μόνο η συμμέτοχη τους στην διαδικασία των πανελληνίων τους κάνει πιο δυνατούς, άλλωστε η αξία τους σαν άνθρωποι, δεν θα καθοριστεί από ένα καλό γραπτό στις εξετάσεις. Βασικός στόχος τους θα πρέπει να είναι, με τις επιλογές τους, να γίνουν χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία και δύναμη σε όλα τα παιδιά, με προσπάθεια, μέθοδο υπομονή και επιμονή θα καταφέρουν να εκπληρώσουν όλα τους τα όνειρα.


 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ
Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ 
Δήμου Εορδαίας