Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Την Ετήσια Εκδήλωση του πραγματοποίησε ο σύλλογος Ποντίων Άρδασσας την Κυριακή του Πάσχα.





  Την Ετήσια Εκδήλωση του πραγματοποίησε ο σύλλογος Ποντίων Άρδασσας  την Κυριακή του Πάσχα στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα 3 χορευτικά τμήματα του συλλόγου ενώ βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους,  ο κ. Μωϋσής Φολτόπουλος αθλητής – δρομέας με καταγωγή από την Άρδασσα ο οποίος  και έχει επιλεγεί στην δεκάδα των καλύτερων αθλητών η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο γύρο του Mont Blanc ( Γαλλία-Ιταλία-Ελβετία ) το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς και ο Πρωταθλητής της Α κατηγορίας ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2012-2013 Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Αρδάσσας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φορείς της περιοχής, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πρωτοχωρίου, Ακρινής και Αναρράχης. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τους ήχους της ποντιακής λύρας και τα τραγούδια του Θεόφιλου Πουταχίδη.
 Παράλληλα την ίδια ημέρα αποστολή του Συλλόγου συνοδευόμενη από τον Πατερ Χριστόφορο επισκέφθηκε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου και  μοίρασε πασχαλινά αυγά και τσουρέκια σε συνανθρώπους μας που την ξεχωριστή αυτή μέρα ήταν μακριά από τις οικογένειες τους.
  Τέλος Ο Σύλλογος Ποντίων Άρδασσας ευχαριστεί θερμά τους φίλους και τα μέλη του που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και δίνει ραντεβού για το ερχόμενο καλοκαίρι.