Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ 21 ΧΡΥΣΑ, 14 ΑΡΓΥΡΑ, 7 ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ.

                                                         



      9 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Εστεμμένοι Πρωταθλητές -για μία ακόμα φορά- κατακτώντας 21 χρυσά, 14 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια και σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση, οι αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας επέστρεψαν στη βάση τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους 1ους Επίσημους Κολυμβητικούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών (9 έως 12 ετών) που διοργάνωσε η Ακαδημία της Νάουσας και φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης στο άλσος του Αγίου Νικόλαου.
Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από πολλούς κολυμβητικούς συλλόγους.
Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ, άψογα προετοιμασμένα και πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα, έδωσαν το παρών με 70 αθλητές & αθλήτριες κάνοντας  μία απόλυτα επιτυχημένη «πρόβα τζενεράλε» εν όψει του θερινού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί μία ακόμα αγωνιστική κολυμβητική περίοδος –μία περίοδος όπου τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ κατέκτησαν τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ για έξι φορές, συμμετέχοντας σε ισάριθμους διασυλλογικούς αγώνες-  η ομάδα της Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ (αθλητές, προπονητές, διοίκηση) απέδειξαν περίτρανα την δυναμική της, τις προοπτικές της, τις δυνατότητές της και πάνω από όλα την αγάπη της για το άθλημα της κολύμβησης. Μία αγάπη που τους επιτρέπει να βάζουν ψηλά τους στόχους τους  και να τους πετυχαίνουν.
Οι αγώνες του θερινού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 28 έως 30 Ιουνίου και όπως είναι φυσικό η προετοιμασία της αποστολής των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στοχεύοντας ….. στην κορυφή.

Γραφείο Τύπου

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ