Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Το Σάββατο στις 8 Ιουνίου στα γήπεδα τένις στις Σαραντόβρυσες Βέροιας έγινε το 7ο προπαιδικό Ενωσιακό τουρνουά τένις της Γ’ Ένωσης των Ομίλων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, κατηγορίας κόκκινο πορτοκάλι και πράσινο επίπεδο. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας συμμετείχε στην πολύ καλή παραπάνω διοργάνωση με συνολικά έντεκα αθλητές.
Στην κατηγορία κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν Τσαλιάνης Μιχάλης, Τσαλιάνης Γιώργος , Γουρουτιδης Γιάννης Γουρουτίδου Δήμητρα, Γριγορασκου Κάλια και Δελαπασχου Μάρθα. με άριστα αποτελέσματα
Στην κατηγορία πράσινο επίπεδο αγωνίστηκαν δυο ομάδες του Ο.Α. Πτολεμαΐδας
Η πρώτη ομάδα μας με τους Παντελιδη  Αλεξανδρο και τον Μαυριδη Δημήτριο βγήκε πρώτη στον όμιλο της κερδίζοντας και τις τρεις ομάδες με τις οποίες έπαιξε , τον Ο.Α. Φλώρινας με 6-2 σετ , τον Ο.Α. Γιαννιτσών με 6-3 σετ ,και τον Νέστορας Γιαννιτσών 6-3 σετ.
Η δεύτερη ομάδα μας με την Παντελιου  Αθηνα τον Καλαιτζόπουλο Χρήστο και Καλαιτζόπουλο  Παρη, βγήκε πρώτη στον όμιλο της κερδίζοντας τον Ο.Α. Φλώρινας με 6-3 σετ, τον Ο.Α Νάουσας με 6-1 σετ, και τον Βικέλα Βέροιας με 5-4 και 7-2  σετ .