Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»: ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

               


                                                

    18 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Με μία επίδειξη άκρως καλλιτεχνική και πετυχημένη που περιελάμβανε οχτώ διαφορετικά μουσικά θέματα στα οποία προσαρμόστηκε η κατάλληλη χορογραφία, έπεσε η αυλαία των φετινών μαθημάτων για το τμήμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης που λειτουργεί -στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας- η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ».
Έχοντας δουλέψει σκληρά όλη την προηγούμενη περίοδο και επιθυμώντας να μοιραστούν τα αγαθά του κόπου τους με τους δικούς τους ανθρώπους (τις οικογένειές τους και όλους όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν σχέση με το κολυμβητήριο) οι αθλήτριες, η προπονήτριά τους Έλενα Μπασέα και η έφορος της Συγχρονισμένης Κολύμβησης Γεωργία Ευαγγελοπούλου, με μεγάλη προθυμία και ενθουσιασμό ετοίμασαν την τελευταία, για φέτος, μουσικοχορευτική τους παρουσίαση/επίδειξη.
Άψογες και συνεπείς στις προπονήσεις, σε απόλυτη συνεργασία και με αγάπη πάντα γι’ αυτό που κάνουν, τα κορίτσια του τμήματος της συγχρονισμένης κολύμβησης της Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ εκτέλεσαν τις χορογραφίες τους όχι μόνο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον κοινό αλλά αφήνοντας και πολλές υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και περισσότερες επιτυχίες στη νέα κολυμβητική περίοδο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.
Σήμερα, σε μία εποχή όπου πολλά πράγματα φαντάζουν «πολυτέλεια», τα κορίτσια της Εορδαίας (και όχι μόνο) έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό. Με κάτι που συνδυάζει, σε απόλυτη αρμονία, την άθληση με την καλλιτεχνία και επιτυγχάνεται συμμετέχοντας στα προγράμματα συγχρονισμένης κολύμβησης που λειτουργεί η Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας. Με δεδομένη μάλιστα τη διαπίστωση ότι «η συγχρονισμένη κολύμβηση ταιριάζει στο ελληνικό ταμπεραμέντο» θα έλεγε κανείς ότι «επιβάλλεται», σε όσους το επιθυμούν, να ασχοληθούν συστηματικά με το εν λόγω άθλημα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ
Γραφείο Τύπου