Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

SUMMER SPORTS CAMP 17-29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ : ΑΘΛΗΤΙΚΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

                                                     


     3 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών, δημιουργικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν φέτος αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 ως 14 ετών, μέσα από το Summer Sports Camp Ptolemaidas 2013 που οργανώνεται με πρωτοβουλία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» .
Στο χρονικό διάστημα από τις 17 ως τις 29 Ιουνίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία εποικοδομητική περίοδο συνδυάζοντας αρμονικά ψυχαγωγία και μάθηση. Στην επίτευξη τούτου του σκοπού θα βοηθήσει το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή, κάθε διδακτική ώρα και με ένα διαφορετικό άθλημα, χωρίς να κουραστούν ή να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Το αντίθετο μάλιστα.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η εναλλαγή των αντικειμένων δημιουργεί την ευχάριστη αίσθηση του καινούριου και ωθεί τα παιδιά στο να συμμετέχουν με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και διάθεση.
Ένα είναι σίγουρο, ότι το Summer Camp είναι η απόλυτα ιδανική ευκαιρία που μπορεί να δώσει στα παιδιά (με την πλέον σωστή καθοδήγηση γυμναστών-προπονητών και κάθε είδους ειδικού προσωπικού) : χαρά, ξένοιαστες και δημιουργικές, στιγμές με πολλές εμπειρίες και εφόδια για τη ζωή τους και φυσικά την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους φίλους.
Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, διαμορφωμένο με τον πιο κατάλληλο, λειτουργικό και αποδοτικό τρόπο, τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία για 13 ολόκληρες ημέρες να έρθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο χρησιμοποιώντας τους χώρους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου αλλά και όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου που είναι υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Αθλητικό Κέντρο Ρίψεων).
Η όλη κατασκηνωτική περίοδος είναι χωρισμένη σε δύο ημιπεριόδους και το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει μία εκ των δύο ή και τις δύο. Σημειώνεται  μάλιστα ότι έχει προβλεφθεί Ειδικό Πρόγραμμα για παιδιά που θα συνεχίσουν την παρακολούθηση του Camp και για τη δεύτερη περίοδο, έτσι ώστε να μπορέσουν να τελειοποιήσουν βασικά τεχνικά στοιχεία που διδάχθηκαν στα διάφορα αθλήματα.
Δίδοντας μεγάλη έμφαση και προσοχή  όχι μόνο στο αθλητικό/εκπαιδευτικό κομμάτι της κατασκηνωτικής περιόδου αλλά και στις διατροφικές ανάγκες των παιδιών (εξάλλου … νους υγιής εν σώματι υγιεί), κατά τη διάρκεια του Camp θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από διατροφολόγους και θα διανέμετε ενημερωτικό υλικό που θα αποτελέσει «σύμμαχο» των παιδιών για πολλά χρόνια της ζωής τους.
Για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα, τις δράσεις, τον εξοπλισμό, το κόστος κ.ο.κ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας (τηλέφωνο 24630 80030).
Επιπλέον, κάθε πληροφορία είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ www.delfiniaptol.gr  όπου υπάρχει καταχωρημένο το έντυπο υλικό της διοργάνωσης.

Γραφείο Τύπου